"Odličan video, oooodličaann!"

Pogledajte hit-snimku Severine i njezine imenjakinje za koju će se tek čuti: "Ne zna se koja je ljepša i talentiranija"

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković i Severina Lajtman - 2 Severina Vučković i Severina Lajtman - 4 Severina Vučković i Severina Lajtman - 5 Severina Vučković i Severina Lajtman - 3 Severina Vučković i Severina Lajtman - 1 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 10 +19 Severina - 3 Galerija

Severina je na Instagramu objavila video sa svojom imenjakinjom Severinom Lajtman za Zakladu Solidarna, čija je i sama donatorica.

Severina je oduševila tisuće svojih pratitelja i obožavatelja na profilu na Instagramu najnovijim videom koji je objavila, a u kojem joj društvo pravi još jedna Severina.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Riječ je o promotivnom videu Zaklade Solidarna, koja će preko Fonda D&J Baković stipendirati 30-ero djece te im tako pomoći da ostvare svoje snove.

"Donirajmo za stipendije. Drage moje i dragi moji, postoje djeca koja već u osnovnoj školi nemaju mogućnosti ostvariti svoje talente. Fond Desa i Jerko Baković stipendira upravo takvu djecu. Među njima je bila i moja imenjakinja Severina Lajtman. Od jeseni će Zaklada Solidarna preko Fonda stipendirati 30-ero nove djece. Pomozimo im ostvariti snove", napisala je Severina uz video kojim je sve osvojila, a u kojem joj društvo pravi bivša stipendistica Severina Lajtman.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Auuu! Ovo je Severina Lajtman! A ovo je Severina Vučković. Za mene ste možda čuli, ali za nju ćete tek čuti!"

"Odličan video, oooodličaann, velika je Severina", "Dvije Severine, a ne zna se koja je ljepša i talentiranija", "Kao anđeo", "Super ste", "Auuuu, bravo", "Divno, Seve", "Kraljice, prekrasno", "Sve za djecu", komentirali su njezini pratitelji.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 4 +21 Bianca Censori - 4 Celebrity Ispod ove bizarne haljine krije se nova supruga poznatog glazbenika, ovako odjevena privlačila je poglede pri ulasku u crkvu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +25 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević ponosno istaknula obline u uskoj haljini poslije incidenta s prolaznicom koja ju je komentirala: "Je l' ono netko reko da je debela?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene