Uljepšala tmuran dan

Severina na krevetu pozirala u ultrakratkim hlačicama i pokazala gole noge, neke je zaintrigralo mjesto na kojem se nalazi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila novu fotografiju kojom je probudila znatiželju fanova koje je zanimalo gdje je snimljena.

Severina je na Instagramu objavila novu fotografiju na kojoj pozira sjedeći na krevetu u zanimljivoj kombinaciji vrućih hlačica i široke sportske majice, na koje je obula lakirane sandale.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Lijena nedjelja", napisala je Severina uz fotografiju za koju je dobila brojne komplimente svojih pratitelja od kojih je neke zanimala lokacija pa su je pitali nalazi li se to u nekom hotelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Lijepo srce", "Najljepša žena na svijetu, definitivno", "Prekrasna si", "Još uvijek dobra i lijepa djevojka", "Vrijeme loše, dan tmuran ali kad vidim ovo Seve. Med medeni", "Anđeo i najljepša ljepota", "Je li to hotelska soba?" "Sevka je jedna", dio je komentara koje je dobila.

U medijima se i dalje ne prestaje pratiti odnos nje i njezina supruga Igora Kojića u čijem društvu se nije pojavila u javnosti već nekoliko mjeseci, točnije otkako se iz Beograda vratila u Zagreb ovog proljeća. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William (Foto: Profimedia) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) +0 Princ WIlliam (Foto: AFP) Zanimljivosti Procurile nikad viđene fotografije princa Williama i nepoznate plavuše, Kate nije bilo na vidiku, a vidljivo je da je popio čašicu više

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene