Samo nevolje

Sestra nestale Marijane vratila se u popularni show nakon smrti oca, teško joj pada što je i njega izgubila

Maja Kovačević - 1 Maja Kovačević - 1 Screenshot 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Kovačević - 1 Maja Kovačević - 2 Maja Kovačević - 2 Maja Kovačević - 1 Maja Kovačević - 2 Maja Kovačević - 3 Maja Kovačević - 4 Maja Kovačević - 5 Maja Kovačević Maja Kovačević - 1 +16 Maja Kovačević - 3 Galerija

Maja Kovačević vratila se u "Zadrugu" nakon smrti oca Ive Kovačevića.

Sestra nestale Marijane Seifert, Maja Kovačević, vratila se u regionalni show "Zadruga" nakon što je preminuo njezin otac Ivo Kovačević.

Pogledaj i ovo Marijana Seifert Otkrila šokantne detalje Sestra nestale Marijane Seifert iznenadila izjavama u srpskom realityju: "Ona je bila u totalnom bunilu"

Nakon što se vratila, Maja je otkrila kako se osjeća i da se teško nosi s gubitkom oca, a među prvima ju je kolegica Miljana pitala kako je.

"Dobro kad pijem terapiju, kad ne, onda spavam", odgovorila joj je Maja i dodala kako ne zna kada će joj otac biti ispraćen na posljednji počinak, ali da će biti kremiran.

Inače, Ivo je saznao da boluje od raka pluća te je nedugo zatim preminuo u 64. godini. Tužnu vijest potvrdila je njegova supruga Gordana, a onda su dojavili i Maji, koja se natječe u spomenutom showu.

Maja je vijest podnijela vrlo teško te nije prestajala plakati, a kroz suze je govorila da je umro na rođendan i što su joj rekli da je bio uzrok.

''Ne znam, razbolio se naglo, ima tri tjedna. I sad je na rođendan umro. Nisam dobro. Rekli su da je dobio koronu, imao je i upalu pluća, dva puta se srušio'', rekla je tada.

Posljednjih godinu dana Kovačeviće su čekale samo nevolje, a Ivo, nažalost, nije dočekao ni saznati što se točno dogodilo njegovoj kćeri Marijani, koja je nestala još u travnju ove godine i otad joj se gubi svaki trag.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Savić i Eni Kondić - 2 Massimo u Areni Zagreb Mirna Savić i Eni Kondić - 3 Massimo Savić, posljednji ispraćaj +28 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Zanimljivosti Massimova kći na dirljiv je način odala počast voljenom ocu, jedan detalj na njoj mnogi su prepoznali

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić -oproštaj građana - 2 Massimo Savić -oproštaj građana - 3 Massimo Savić -oproštaj građana - 1 Massimo Savić -oproštaj građana - 4 +25 Massimo Savić -oproštaj građana - 5 Zanimljivosti Zadrani se emotivnim porukama zauvijek oprostili od svog Massima, pogledajte neke od dirljivih riječi koje su mu uputili

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene