Nije mu lako

Crnogorac kojeg u Hrvatskoj obožavaju pokazao s kakvim se problemom suočio pa sve dobro nasmijao, a najviše se zabavila njegova supruga!

Sergej Ćetković Sergej Ćetković DNEVNIK.hr 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Ćetković Sergej Ćetković Sergej Ćetković In Magazin: Sergej Ćetković - 2 In Magazin: Sergej Ćetković - 3 In Magazin: Sergej Ćetković - 4 In Magazin: Sergej Ćetković - 5 In Magazin: Sergej Ćetković - 6 In Magazin: Sergej Ćetković - 7 Sergej Ćetković - 1 +16 Sergej Ćetković - 2 Galerija

Sergej Ćetković na svom Instagram storiju podijelio je video i fotografije na kojima je prikazao problem s kojim se suočio.

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković nasmijao je svoje pratitelje novom objavom na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović nema tko nije bio Najveća imena srpske estrade sjatila se na proslavu rođendana kćeri miljenika regije, pogledajte tko je sve došao na veliki tulum za pamćenje!

U svojim pričama na Instagramu podijelio je video u kojem se vozi u autu koji je za njega bio toliko tijesan da je morao gurnuti glavu kroz otvor na krovu.

Osim glave, imao je problem i s nogama koje je jedva ugurao u automobil. Njegova supruga ga je snimala, a u pozadini videa mogao se čuti njezin smijeh.

"Veliki čovjek, šta ćeš", "Kakav car", "Ma ti si legenda", "Obožavamo te", samo su neki od komentara vjernih obožavatelja.

Publika ga puno voli, a dokaz tome su i njegove popunjene dvorane, ali i arene. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

Glazbenu je scenu u regiji već osvojio, a kroz koju godinu možda ćemo ga imati priliku vidjeti i u drugim ulogama.

''Neka želja i neostvareni san iz teen dana, pošto sam veliki filmofil i obožavatelj filma generalno i te umjetnosti, volio bi da jednog dana se ostvarim kao redatelj nekog svog igranog filma'', priča.

Veliki romantičar u braku je 23 godine. Sa suprugom Kristinom ima kćeri Lolu i Milu. Za sebe kaže da je kreativan otac, a njihove dogodovštine često dijeli na društvenim mrežama.

U moru veselja i zabave, priznaje, ipak postoji određena doza straha od puberteta.

''Pokušavaš da shvatiš rad hormona. Iako to meni kao muškarcu s 3 žene u kući nije baš lako, ali onako, povlačim se koliko mogu. Molim Boga da što prije prođe i da prođe bez nekih velikih posljedica i promjena. Ali dobro, to je sve stvar i prirode i odrastanja, tako da biti roditelj, znaju roditelji o čemu pričam jeste najljepša, ali i najteža uloga'', priča.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus počastila obožavatelje pozom u tangicama, neki se uplašili za zdravlje: "Ovo bi moglo biti opasno za starije"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 3 +20 Dara Bubamara Celebrity Snimka pjevačice koja je zvijezda u regiji otkrila da ne izgleda baš kao što to prikazuje na Instagramu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene