evo i na što je ponosan!

Crnogorski slavuj još je jednom pokazao zašto je miljenik publike, te kako izgleda život s tri žene!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Ćetković - 1 Sergej Ćetković - 2 Sergej Ćetković - 3 Sergej Ćetković - 4 In Magazin: Sergej Ćetković - 4 In Magazin: Sergej Ćetković - 5 In Magazin: Sergej Ćetković - 6 In Magazin: Sergej Ćetković - 7 Sergej Ćetković Koncert Sergeja Ćetkovića - 1 +12 Koncert Sergeja Ćetkovića - 2 Galerija

Predivna atmosfera vladala je proteklog vikenda na Jelačićevim dvorima. Crnogorski slavuj Sergej Ćetković još je jednom pokazao zašto je miljenik publike, a našoj je Dorotei Filipaj otkrio kako nastaju njegove balade, na što je ponosan u svojoj glazbenoj karijeri, ali i kako izgleda život s tri žene.

Prije svega, da se zahvalim publici, pogotovo ženskoj publici na podršci svih ovih godina i gostoprimstvu koje uživam u Hrvatskoj u zadnjih par godina i moram reći da je svaki koncert priča za sebe, tako da drage dame, naklon do poda'', ovim je riječima Sergej Ćetković započeo intervju. 

Pogledaj i ovo Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović nema tko nije bio Najveća imena srpske estrade sjatila se na proslavu rođendana kćeri miljenika regije, pogledajte tko je sve došao na veliki tulum za pamćenje!

Nakon više od 23 godine glazbene karijere, Sergej kaže da tajni recept za uspjeh još nije pronašao. Inspiraciju crpi iz svakodnevnih događaja, a upravo je tako i došlo do novog, 7. studijskog albuma kojeg ćemo na jesen imati priliku i čuti.

''Uz jednu dobru flašu vina su se desile 3 pjesme i sve će se naći na novom albumu tako da uvijek kažem, jednostavno se otvore nova vrata, zaviriš, dobiješ inspiraciju. Pukne te i desi se nova pjesma. Nema niti vremena niti mjesta za koje možeš da znaš da se to desi, da znamo svi bi išli tamo. Jednostavno desi se samo i iznenada'', objašnjava.

Ovaj obiteljski čovjek jedan je od rijetkih estradnjaka čije ime nikad nije punilo naslove žutih tabloida. Na tu je činjenicu izuzetno ponosan.

''Vrijeme je takvo da ljudi više vole neke pikanterije iz privatnog života i uvijek će takav naslov ili takva neka glupost dobiti više medijskog prostora od neke normalne lijepe stvari. Tako da nisam željan medijskog prostora, od prvog dana sam onako stidljiv i nenametljiv i bez nekih prevelikih ambicija, ali muzika prosto gradi taj moj put i ono što je rekao jedan moj prijatelj, ovo nije trka na 100 metara, ako želiš da se baviš, moraš trčat maraton do kraja. Tako sam ja krenuo i dok traje, traje'', kaže. 

Glazbenu je scenu u regiji već osvojio, a kroz koju godinu možda ćemo ga imati priliku vidjeti i u drugim ulogama.

''Neka želja i neostvareni san iz teen dana, pošto sam veliki filmofil i obožavatelj filma generalno i te umjetnosti, volio bi da jednog dana se ostvarim kao redatelj nekog svog igranog filma'', priča. 

Veliki romantičar u braku je 23 godine. Sa suprugom Kristinom ima kćeri Lolu i Milu. Za sebe kaže da je kreativan otac, a njihove dogodovštine često dijeli na društvenim mrežama.

U moru veselja i zabave, priznaje, ipak postoji određena doza straha od puberteta.

''Pokušavaš da shvatiš rad hormona. Iako to meni kao muškarcu s 3 žene u kući nije baš lako, ali onako, povlačim se koliko mogu. Molim Boga da što prije prođe i da prođe bez nekih velikih posljedica i promjena. Ali dobro, to je sve stvar i prirode i odrastanja, tako da biti roditelj, znaju roditelji o čemu pričam jeste najljepša, ali i najteža uloga'', priča. 

Ispred Sergeja ljeto je puno nastupa, a posebno ga raduje onaj u Pulskoj Areni gdje će pozornicu dijeliti s Tonijem Cetinskim.

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene