Nije ih briga za druge

Otkriveno kako se upoznao par koji još uvijek šokira javnost zbog 32 godine razlike

Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 1 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 +0 Sarah Paulson Cherry Jones (Foto: Getty) Galerija

Istospolne veze u većini društava više nisu tabu-teba, posebno ne u Hollywoodu.

Glumice Sarah Paulson i Holland Taylor zaljubile su se 2015. godine.

Pogledaj i ovo Sarah Paulson i Holland Taylor - 14 "Ovo je nešto najljepše" Slavna glumica objavila dosad neviđene fotke s 32 godine starijom partnericom pa sve raznježila: "Nemoj se ljutiti zbog pretposljednje!"

Istospolne veze u većini društava više nisu tabu-teba, posebno ne u Hollywoodu. No kad jedna dama ima 44, a druga 76 godina, onda je posve jasno zašto su sve oči već godinama uperene u njih.

Radi se o 76-godišnjoj zvijezdi serije "Dva i pol muškarca" Holland Taylor i 44-godišnjoj sve uspješnijoj glumici Sarah Paulson, čija je ljubavna priča započela na jednoj popularnoj društvenoj mreži – Twitteru. To je nedavno otkrila Sarah prilikom gostovanja u emisiji "What Happens Live With Andy Cohen".

Par se zapravo upoznao još prije 10 godina na jednoj večeri, no tek su 2015. godine stupile u kontakt putem Twittera, na kojem joj je Holland prva poslala privatnu poruku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson) on

"Kako smo se upoznale... To je jako duga priča koja je počela davno kada sam bila u vezi s drugom osobom. Upoznale smo se na humanitarnoj večeri organiziranoj u domu glumice Marthe Plimpton i odmah smo kliknule", prisjetila se Sarah, koja je u jednom intervjuu 2016. godine priznala i kako je Holland najljepša žena koju je ikad vidjela unatoč velikoj razlici od 32 godine.

"Nisam planirala zaljubiti se u osobu u koju sam se zaljubila. Zašto je to zanimljivo ljudima? Jer je neobično. Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše", zaključila je glumica koja je i prije Holland voljela starije žene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson) on

Tako je od 2004. do 2009. godine bila je u vezi s 61-godišnjom glumicom Cherry Jones, a jednom je prilikom otkrila kako su se rastale jer nisu dijelile jednaka životna stajališta u to vrijeme.

"Ja sam imala 34 godine i kad smo prekinule, pitala sam se što ću sad. Ona je imala 52 i bila je puno mirnija jer je i prije mene imala ozbiljne veze. Emotivno sam bila puno nestabilnija od nje, no ostale smo u dobrim odnosima i nakon prekida. Upravo sam došla od nje, ostale smo prijateljice." Zanimljivo, prije ovih starijih glumica Sarah je hodala s muškarcima te je bila i zaručena za jednog –Tracyja Lettsa.

"Kad me ljudi vide s Holland, misle da vučem traume iz djetinjstva vezane za majku. Ovdje nema skrivenih namjera, brinemo se jedna za drugu. Imam sreću da sam u vezi s nekim tko je stariji i pametniji od mene", zaključila je. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Celebrity Domaća manekenka burnog ljubavnog života vlasnica je jednog od najboljih tijela u Hrvatskoj

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Andreja Damnjanović) +3 Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Možete li vjerovati da ova domaća dama ima 68 godina i ovakvo tijelo?!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek (Foto: AFP) Bryan Singer i Rami Malek (Foto: Instagram) +0 Brant Daugherty (Foto: Instagram) Oscar 2019 Otkriven novi holivudski seks-predator: Godinama se zna što radi, a posljedica nema

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene