Žena i pol!

Domaća manekenka burnog ljubavnog života vlasnica je jednog od najboljih tijela u Hrvatskoj

Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Galerija

Iako se maknula iz modnog te svijeta raznih izbora ljepote i uspješno zaplovila onim sportskim, zanosna brineta još uvijek se može pohvaliti vitkom linijom kojoj se dive i muškarci i žene.

Ono što je Elle Macpherson u svijetu, to je Antea Kodžoman u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo In Magazin: Kraljica Hrvatske Rovinj - 8 konkurencija je oštra! Ljepotice okupirale Rovinj: Upoznajte kandidatkinje izbora za Kraljicu Hrvatske!

Australska manekenka već godinama opravdano nosi nadimak "The Body", odnosno "Tijelo", a vlasnica jednog od najzanosnijih među domaćim damama svakako je bivša manekenka Antea Kodžoman.

Iako se maknula iz modnog te svijeta raznih izbora ljepote i uspješno zaplovila onim sportskim, zanosna brineta još uvijek se može pohvaliti vitkom linijom kojoj se dive i muškarci i žene.

Podsjetimo, diplomirana se ekonomistica nakon uspješne modne karijere zaposlila u nogometnom klubu Lokomotiva, u kojem obavlja dužnosti direktorice marketinga, a modnu karijeru može zahvaliti mentorici i prijateljici Snježani Mehun, koja ju je davnih dana zapazila na ulici te joj predložila da se prijavi na izbor za Kraljicu Zagreba.

Antea je 1999. godine proglašena i Kraljicom Hrvatske, a neko je vrijeme manekensku karijeru gradila i izvan granica Lijepe Naše.

Iz modnih dana održala je neka bliska prijateljstva, kao npr. ono s bivšom misicom Majom Cvjetković, a cure su nekada bile poznate kao velike ljubiteljice tulumarenja, što u Zagrebu, što na Hvaru, koji je već godinama poznata ljetna destinacija domaćih zvijezda.

Njezin ljubavni život s druge strane oduvijek je zavijen velom tajne, a Antea niti jednu vezu nikada nije potvrdila. Tako su ju spajali s Josipom Šelendićem, Franom Barbierijem, Novicom Petračem i Ivanom Todorićem, a zanosna brineta opovrgnula je i estetske operacije koje su joj se često pripisivale.

Kako god bilo, čini se da Antea jednostavno ne stari. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +0 Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Celebrity Karleuša se ne može smiriti! Evo što će napraviti kako bi se surovo osvetila Ognjenu Vranješu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Nika Perenčević (FOTO: Getty) +0 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Emil Tedeschi ženi kćer jednog od najbogatijih Hrvata? Starija je od njega čak 17 godina

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) +4 Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) Celebrity Prelijepa Brazilka prekinula s dečkom za kojeg se od početka šuškalo da uopće ne voli žene

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Roman Polanski i Sharon Tate snimljeni nakon vjenčanja 1968 (Foto: AFP) Sharon Tate (Foto: Profimedia) Sharon Tate (Foto: Profimedia) Sharon Tate (Foto: Profimedia) +1 Charles Manson (Foto: Profimedia) Celebrity Žrtva sekte: Životna priča glumice koja je ubijena u osmom mjesecu trudnoće

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene