užario atmosferu!

Ovo je Talijan koji je navodno zapeo za oko jednoj od djevojaka iz Hurricanea, a njegov vatreni nastup pravi je hit!

Grupa Hurricane - 4 Grupa Hurricane - 4 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Galerija

Sanja Vučić priznala je na novinskoj konferenciji da joj je Damiano David iz benda Maneskin prelijep i da bi se udala za njega, a tijekom njegovog nastupa u polufinalu nije mogla skinuti pogled s njega i cijelo vrijeme je plesala.

22-godišnji Damiano David koji predstavlja Italiju s bendom Maneskin na Eurosongu u Rotterdamu zapeo je za oko mnogim ženama, a jedna od njih je i Sanja Vučić (27) iz grupe Hurricane. 

Pogledaj i ovo showbuzz Puno se promijenio! Isplivale su stare fotke najzgodnijeg frajera Eurosonga, iznenadit će vas kako je izgledao prije nego što je postao poznat

Pripadnicima ljepšeg spola se svidio njegov samouvjereni nastup u štiklama, neobičan kostim bez majice te zalizana kosa. Imuna nije ostala ni Sanja koja je tijekom njegove izvedbe u polufinalu cijelo vrijeme plesala i pjevala, piše srpski Blic. 

Dodaje kako je pjevačica bila jako rasplesana i zagledala se u naočitog Talijana. Kako tvrdi Blic, Sanju su tijekom jedne novinske konferencije pitali za odnos s Damianom i ona nije skrivala da joj se sviđa. 

"On je prelijep muškarac. Da budem iskrena, sama sam.. Divan je... Prestat ću govoriti. Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina", kroz smijeh je rekla za Wiwibloggs.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Hurricane - 1 +0 Grupa Hurricane - 2 Celebrity I to smo dočekali! Energične djevojke iz Hurricanea odradile su svoj finalni nastup, evo kako je bilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene