"hvala na savjetu"

Fanovi 53-godišnju glumicu optužili da koristi previše botoksa, ona se sjajno snašla s odgovorom

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek u jednom je intervjuu prije nekoliko godina rekla kako ne vjeruje u botoks, a sjajno se snašla nakon što su je na Instagramu optužili da ga koristi.

Holivudska glumica Salma Hayek na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju s odmora uz more, a fanovi su se brže bolje uhvatili komentiranja. Jedan od komentara je bila i kritika glumici da ima previše botoksa, no Hayek se sjajno snašla.

Pogledaj i ovo Salma Hayek sa suprugom - 2 objavila neviđene fotke S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

"Nemam botoks, ali hvala na savjetu jer sam baš razmišljala da mi je došlo vrijeme i za to", napisala je u odgovoru 53-godišnja glumica.

Salma Hayek u jednom je intervjuu prije nekoliko godina rekla kako ne vjeruje u botoks, pogotovo kada ga koriste mladi ljudi koji si tako unište izgled. Glumica smatra i da su plastične operacije veliki rizik, a ona sama vrlo je konzervativna kada je kozmetika u pitanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#wind #aire

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Popularna Salma nema brige što se izgleda tiče, a i u 53. godini izgleda besprijekorno. Na Valentinovo je proslavila 11. godišnjicu braka sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom, a istaknula je kako su sretni te je rekla i da joj trenutačno ne nedostaje ništa u životu. Par ima i 12-godišnju kćer Valentinu Palomu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene