privukla pozornost

Naša saborska zastupnica privukla pozornost onim što je nosila u ruci na sjednici, sve će vam biti jasno kad vidite fotografiju

Majda Burić Majda Burić Patrik Macek/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Majda Burić - 1 Majda Burić - 6 Majda Burić - 11 Majda Burić - 10 Majda Burić - 9 Majda Burić - 8 Majda Burić - 7 Majda Burić - 5 Majda Burić - 4 Majda Burić - 3 +2 Majda Burić - 2 Galerija

Saborska zastupnica Majda Burić privukla je poglede na današnjoj sjednici sabora, bilježnicu koju je nosila u rukama nemoguće je ne primijetiti.

Na saborskim sjednicama pozornost fotografa uvijek privlače naše saborske zastupnice koje se za posao vole srediti, a ovog puta pozornost je privukla HDZ-ova zastupnica Majda Burić.

No fotografiju nije zaslužila zbog svoje odjevne kombinacije, već zbog onoga što je nosila u naručju.

Naime, Majda je u sabornicu ušetala s bilježnicom s logom Dinama na kojoj je pisalo i njezino ime. Odmah je postala tema medija jer je Majda inače Riječanka, a ovo nije prvi put da se o njoj piše.

Pogledaji ovo Marina Opačak Bilić - 4 Celebrity Naša saborska zastupnica istaknula je detalj na nozi kojim je ukrasila tijelo, postoji razlog zašto je baš taj crtež odabrala

Burić je i prije godinu dana postala hit na internetu kada je sa saborske govornice poželjela "blagoslovljen Dan žena".

"Pridružujem se u čestitkama svim svojim kolegicama u Hrvatskom saboru, svim ženama u Republici Hrvatskoj, a posebno svojoj mami, za sretan i blagoslovljen Međunarodni dan žena", rekla je tada.

Mediji su je prvi put primijetili kao mladu zastupnicu u saboru 2017., kada je viđena sa skupom Guccijevom torbicom.

Pogledaji ovo Ivana Kekin - 1 Celebrity Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

Majda je osnovnu školu završila u Ravnoj Gori, Opću gimnaziju u Delnicama, a potom kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Godinama je radila kao profesorica hrvatskog jezika, najprije u OŠ Ivanke Trohar u Fužinama pa u OŠ Dr. Branimira Markovića u Ravnoj Gori, a bila je i voditeljica županijskog stručnog vijeća za učitelje hrvatskog jezika.

Članica je HDZ-a od 2003. godine. Obnašala je dužnost županijske tajnice i potpredsjednice Mladeži HDZ-a, u dva je mandata bila županijska vijećnica u Skupštini Primorsko-goranske županije te općinska vijećnica u Općini Ravna Gora.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron i Novak Đoković - 5 Charlize Theron i Novak Đoković - 2 Charlize Theron i Novak Đoković - 3 Charlize Theron na meču Novaka Đokovića +27 Charlize Theron na meču Novaka Đokovića Celebrity Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Kovačić - 3 Jelena Kovačić - 2 Jelena Kovačić - 4 Jelena Kovačić - 1 +25 Katarina Kovačić Celebrity Mateo Kovačić ima dvije sestre koje se skrivaju od znatiželje javnosti, a jedna nevjerojatno podsjeća na njegovu suprugu Izabel

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene