A nju je proslavio...

Nisu vidjeli kći 16 godina: 'Taj film je uništio naš odnos, sve se promijenilo!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heather Graham trenutno glumi u najnovijem nastavku hit komedije 'Mamurluk', a iako je njezini roditelji nisu vidjeli 16 godina - ponosni su na svoju kći.

Ipak, roditelji Heather Graham su u intervjuu za britanski Sun priznali da nemaju priliku reći svojoj kćeri koliko su ponosni – od 1997. ne komuniciraju s Heather - dugih 16 godina!

Pogledaj i ovo showbuzz Snagator u kazalištu... Ovome su se rijetki nadali: 'Možete li me zamisliti kao Otela?'

>> 'Bio sam nervozan prije snimanja seksa, dugo sam zaljubljen u nju'

43-godišnja Heather Graham je te godine prekinula svaki kontakt sa svojom obitelji, a Joan i Jim Graham ne znaju što je pošlo po zlu. Heatherin tata, 73-godišnji Jim, koji je umirovljeni agent FBI-ja, je rekao:

'Joan i ja smo prošli bezbroj neprospavanih noći, razmišljajući što je pošlo po zlu. I dan danas, stvarno ne znamo. Svaki put kada pročitamo negdje zašto nismo dijelom Heatherina života, postaje sve više frustrirajuće i jednostavno neistinito. Hollywood je jezivo mjesto – uništilo je našu obitelj. Odgajali smo Heather da izraste u nezavisnu ženu; a kada je izašao Boogie Nights, nismo ni znali da Heather glumi u tom filmu.

Pretpostavljamo da nam nije rekla za tu ulogu jer je mislila kako nam se neće svidjeti. Pogledali smo film, i ponosni smo na lik kojeg je odglumila. No sve dok nije došao 'Boogie Nights' bili smo bliska sretna obitelj. Tada je film ugledao svjetlo dana i sve se promijenilo. Film je uništio naš odnos – i simbolizira obljetnicu trenutka kada nas je Heather napustila'.

Osim s roditeljima, Graham ne komunicira s dvije godine mlađom sestrom Aimee, kao ni s ostatkom obitelji.

Podsjetimo, Heather Graham se proslavila ulogom u 'Boogie Nights', kada je tumačila ulogu porno glumice Brandi, poznatije pod nadimkom Rollergirl (pošto nikada ne skida koturaljke). Uz Heather, u filmu Paula Thomasa Andersona glumili su i Mark Wahlberg, Julianne Moore i drugi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene