Fanovi luduju zbog snimke

Slavna pjevačica trbuščić skriva torbama: Stiže kruna ljubavi s arapskim milijarderom?

Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Hassan Jameel (Foto: Profimedia) +3 Rihanna (Foto: Profimedia) Galerija

Rihanna i arapski milijarder Hassan Jameel zajedno su od 2017. godine, no detalje veze skrivaju.

Ovo nije prvi put da se barbadoška pjevačica Rihanna suočava s glasinama da je u drugom stanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Stiže mala beba Domaći par ne skriva sreću: 'Ako bude sin, odmah ćemo početi raditi na djevojčici'

Ipak, ovo je prvi put da su takva šuškanja ovako glasna. Naime, pjevačica posljednjih dana ima nešto veći trbuščić koji uporno skriva šalovima i torbicama, no najviše pažnje privukao je njezin nastup na humanitarnoj večeri Diamond Ball, koji organizira ona sama već petu godinu zaredom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Naime, u žaru nastupa, ispod crne kombinacije koju je nosila nazirao se poveći trbuščić. Iako Rihanna odlično nosi nešto više kilograma nego na početku karijere, njezini obožavatelji uvjereni su da ovo nisu tek tako nakupljeni kilogrami.

Također, neposredno prije nastupa 31-godišnja pjevačica izjavila je sljedeće: "Ja sam žena crne boje kože od žene crne boje kože koja je nastala od druge žene crne boje kože i rodit ću dijete crne boje kože. To je ono tko sam ja. To je u srži mog postojanja, moj DNK. I uvijek ću ostati i boriti se za ono u što vjerujem i za one koje volim i poštujem."

I bilo je to sasvim dovoljno da se njezini obožavatelji ponadaju kako stiže kruna ljubavi s milijarderom Hassanom Jameelom.

Pjevačica se s milijarderom počela viđati 2017. godine, no nikakvi detalji o paru nisu poznati javnosti. Rihanna je dugo skrivala tu vezu, što je bilo očekivano nakon burne i vrlo javne veze s reperom Chrisom Brownom, koji ju je 2009. godine pretukao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ipak, Rihanna je priznala kako je ludo zaljubljena te kako jedva čeka postati majka. Ovog ljeta s obitelji svog partnera posjetila je susjednu Italiju, pa se čini da su stvari među njima vrlo ozbiljne.

"Sada nikad nećemo dočekati deveti album koji čekamo gotovo četiri godine", samo je jedna od reakcija na Twitteru.

U našoj se galeriji uvjerite kako pjevačica lukavo skriva trbuh posljednjih dana, no nadamo se da je svjesna kako takve tajne ne mogu predugo ostati tajne.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) +3 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Danijela Dvornik pohvalila se obiteljskom fotografijom koja je razočarala njezine obožavatelje

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene