"Malo za promjenu"

Minei zbog nove fotografije pišu da je kao curica, a nikome nije promaknuo jedan zanimljivi detalj na njoj!

Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 Minea - 4 Minea - 2 Minea - 1 Minea - 3 Minea - 1 Renata Končić Minea Minea Minea +19 Minea Galerija

Renata Končić Minea na Instagramu je objavila fotografiju u ružičastoj kreaciji, a za nju je dobila same pohvale, baš kao i na račun ljepote i mladolika izgleda.

Televizijska voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju za koju je dobila brojne komplimente na račun ljepote.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Ovo je naravno fejk" Minea poslala ozbiljno upozorenje zbog onog što je doživjela ovih dana: "Trebalo mi je više od dvije godine da..."

"Malo roze za promjenu", napisala je Minea uz fotografiju na kojoj pozira u ružičastoj kreaciji, a posebno su se istaknule cipele s mašnicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Predivna, prelijepa Mineica, slatka curica", "Top", "Odlična", "Super izgleda", "Lijepo izgledaš, Minea", "Prelijepa moja Renata, savršena si, osvajaš svojom karizmom i osmijehom. Roza, roza predivno ti stoji. Ostani uvijek takva kakva jesi, prirodna, kraljica si", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Minea ima brojne obožavatelje koji joj teško mogu odoljeti, a nedavno je za IN magazin otkrila i najzanimljiviju anegdotu iz karijere.

"Na bini me zaprosio čovjek čija je zaručnica stajala u drugom redu. Ja sam ga ljubazno odbila, a nadam se da je doma dobro prošao i da je danas sretno zaljubljen, nisam se raspitivala", otkrila je tada Minea.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 +26 Fani Stipković - 6 Celebrity Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +27 Hana i Vjekoslava Huljić, Jurica Pirić Celebrity Tonči Huljić otkrio veliku vijest o svojoj kćeri Hani i razveselio obožavatelje: "Prošle je godine bila na porodiljnom, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene