''Dream team, zabij im!''

Ovo je navijačka pjesma o kojoj svi pričaju, dobro poznati ritam već se pušta na ulicama Berlina: ''Nema nas ni'ko!''

Luka Bulić - 2 Luka Bulić - 2 Screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Bulić - 3 Luka Bulić - 2 Luka Bulić - 1 Luka Bulić - 4 Luka Bulić Luka Bulić - 1 +0 Luka Bulić - 2 Galerija

Hrvatska ne prestaje pričati o novoj navijačkoj pjesmi koju je objavio Luka Bulić, evo kako je uklopio nove stihove i dobro poznati ritam ''Rim Tim Tagi Dim''.

Uoči početka Europskog prvenstva 2024. godine Luka Bulić otpjevao je nabrijavajuću stvar za podršku hrvatskoj reprezentaciji, a kao ideju za to Luka je iskoristio podlogu popularnog hita ''Rim Tim Tagi Dim'' s kojim se Hrvatska proslavila na Eurosongu i diljem svijeta.

Hrvatska je plesala u ''Rim Tim Tagi Dim'' ritmu kao znak podrške Baby Lasagni na Eurosongu, a sada će plesati u ritmu ''Dream Team, Zabij Im'' kao znak podrške našim nogometašima.

Ova obrada brzo se proširila društvenim mrežama, a pohvalnih reakcija ne nedostaje.

@antenazagreb Vidimo da svi nude neke himne za ovaj Euro. Evo našeg prijedloga! 🇭🇷 #EURO2024 #antenazagreb #bullhit #football #croatia #balkan #lukamodric ♬ original sound - antenazagreb

''Prejako'', ''Ovo je brutalno!'', ''Ma bolje od originala'', ''Svaka čast, Luka, ovo je hit!'', ''A ova pregača mi je super!'', ''Nema nas ni'ko!'', ''Najbolja navijačka pjesma od svih'', ''Legendaaa'', samo su neki od gomile komentara.

''Ovaj Bullhit je nastao, to jest ideja, već za vrijeme Eurosonga, zato što se iskristaliziralo Dream Team, Zabij Im kao super zamjena za ''Rim Tim Tagi Dim''. Osim toga pjesma je ujedinila Hrvatsku baš kao što to čini i naša repka. Kontaktirao sam Baby Lasagnu kojem se ideja svidjela.

Njegova pjesma je odlična, naši nogometaši su odlični, a Bullhit je nastao kao dobitna kombinacija. Nadam se da će donijeti lijepe osjećaje svima koji navijaju i da će još više potaknuti euforiju koja je već prisutna posvuda'', rekao je Luka.

''Za dalje ćemo vidjeti, ovisno o tome kako će se razvijati situacija u Njemačkoj, tako će se dalje razvijati i Bullhitovi. To više nije na nama, nego na našim dečkima, ali vjerujemo da će ih biti još puno'', poručio je Luka.

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Štimac opjevan u novom hitu - poslušajte 'Niko i brate'

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives Celzijus spremna je za Euro, potpuno gola umotala se u hrvatsku zastavu i poželjela uspjeh Vatrenima!

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Nekad i sad Prisjetite se kako je Knoll izgledala kad smo je prvi put ugledali na tribinama, preko noći je postala slavna!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 7 Magdalena Keškić - 6 Magdalena Keškić - 5 Magdalena Keškić - 4 +30 Magdalena Keškić - 3 Celebrity Najpoznatije hrvatske navijačice pokazale svoje navijačke outfite, jedna je hrvatskim simbolima čak uredila i nokte!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić (FOTO: Instagram) Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 1 +26 Deniss Grgić - 4 Nekad i sad Zbog ove fotke prije 6 godina postala je glavna konkurencija Ivani Knoll, a evo gdje je danas!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene