u braku od 2016.

Razvode se Ognjen Vukojević i bivša misica? Nedavno privlačili pozornost incidentom i policijskom prijavom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor započeli su vezu 2008., pa prekinuli 2010. Ponovno su bili skupa od 2014. i vjenčali se u listopadu 2016.

Umirovljeni nogometaš Ognjen Vukojević (37) razvodi se od supruge, bivše Miss Hrvatske Andreje Ćupor (38), piše Story

Pogledaj i ovo showbuzz Najviše uživa s obitelji Nije prošao nezapaženo: Bivši reprezentativac koji se oženio bivšom misicom u javnosti se rijetko pojavljuje

Prema pisanju magazina, Andreja se iselila iz njihova zajedničkog doma na zagrebačkom Tuškancu te si unajmila stan u Centru Cvjetni. 

Par se vjenčao u listopadu 2016., a prošlog mjeseca privlačili su pozornost javnosti kada je Vukojević prijavljen za kazneno djelo prijetnji. Naime, umirovljeni nogometaš prijetio je supruzi, njezinoj majci i sestri u alkoholiziranom stanju tijekom obiteljske svađe. Andreja je odbila svjedočiti, pa je prijava odbačena, a Ognjen se oglasio pisanom izjavom. 

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", rekao je nakon što su ga priveli. 

Čini se da svoje razmirice nisu uspjeli riješiti i da je njihova ljubav, koja je započela još 2008., doživjela kraj. Andreja i Ognjen vezu su započeli dok je on bio igrač ukrajinskog Dinamo Kijeva, a ona je tada živjela u Zagrebu. Nakon nekog vremena se preselila u Kijev kako ne bi bili daleko jedno od drugoga.

Veza im je djelovala kao savršena, ona je u intervjuima pričala kako im je lijepo i da se uopće ne svađaju. Međutim, dvije godine kasnije veza je pukla i ljubavi je došao kraj. U međuvremenu je svatko bio krenuo svojim putem, no 2014. godine par se pomirio, a 2016. su izrekli sudbonosno da u jednoj zagrebačkoj crkvi. Kao kruna ljubavi iste godine rodio im se sin Luka, i to kao najljepši poklon za Ognjenov 33. rođendan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput - 6 Celebrity Odvažno izdanje Maje Šuput mami uzdahe, istaknula atribute u seksi kombinaciji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene