Kraj ljubavi

Presudila je razdvojenost: Jedna od najbogatijih Hrvatica rastaje se poslije četiri godine braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sanja Duggan i Krešimir Čorak vjenčali su se 2015. godine na pješčanoj plaži u Kaliforniji, ali čini se da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Sanja Duggan nakon četiri godine braka razvodi se od zagrebačkog poduzetnika Krešimira Čorka, piše časopis Story.

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Kako dodaju, iako su još službeno u braku, odluka o razvodu je konačna, a ljubavi je presudila udaljenost, odnosno život na dva kontinenta. Sanja većinu vremena provodi na relaciji Los Angeles – Zagreb, a 2014. se sa sinom Lennonom Bennetom, kojeg je dobila s poduzetnikom Franom Barbierijem, trajno preselila na Beverly Hills.

Sanja i Krešimir vjenčali su se na intimnoj ceremoniji pješčane plaže u Kaliforniji 2015. godine. Svoju ljubav tada su okrunili u društvu najbližih prijatelja. Sanji je tada kuma bila nekadašnja manekenka Kristina Bradač, a svečanom činu prisustvovala je i Fani Stipković.

Sanja iza sebe ima dva braka. Bivša manekenka svog je prvog supruga, bogatog Amerikanca Demiana Duggana upoznala u jednom zagrebačkom kafiću 1992., i za njega se udala već naredne godine. Nakon njegove smrti zbog bolesti 1997., Sanja je sama nastavila uspješno voditi posao. Godine 2000., proglašena je najbogatijom Hrvaticom kada je prodala 17,8 posto udjela u tvrtki za oglašivanje kompaniji čiji je vlasnik Rupert Murdoch.

S Franom Barbierijem vjenčala se u veljači 2007. na pješčanoj plaži na Havajima, a kao plod njihove ljubavi rodio se Lennon Benett. Nakon 13 zajedničkih godina, odlučili su krenuti svaki svojim putem, a razvod je uslijedio 2010. u Los Angelesu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +4 Priyanka Chopra i Meghan Markle (Foto: Instagram) Celebrity Objavljene dosad neviđene fotografije Meghan Markle, fanovi jedva dočekali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene