Samozatajni su

Golupčići već 3 godine skrivaju detalje veze, no sinoć su imali prvo službeno pojavljivanje u javnosti

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Miranda Kerr i Katy Perry (Foto: Instagram) Katy Perry i Russell Brand (Foto: Profimedia) +0 Katy Perry i John Mayer (Foto: Profimedia) Galerija

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom zajedno su od početka 2016. godine, no jednom su prekinuli.

Oni su jedan od onih samozatajnih celebrity parova.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom sinoć su se po prvi put pojavili na crvenom tepihu kao par. I to ne bi bilo ništa neuobičajeno da ovo slavnom paru to nije bilo prvo službeno pojavljivanje u gotovo 3 godine veze.

Radilo se o gala večeri koja je održana u francuskom Monacu, a par je rado pozirao i s princom Albertom II. i njegovom suprugom, princezom Charlene. Iako su jednom prekinuli na nekoliko mjeseci, par se brzo pomirio, a čini se kako su zaljubljeniji nego ikada.

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Katy i Orlando u vezi su bili od početka 2016. godine, a iako su prekinuli u ožujku 2017. godine, ostali su prijatelji i nastavili se družiti. Tako se par i u prekidu često mogao vidjeti zajedno, a onda je romantični odmor na Maldivima ponovno rasplamsao strasti.

Pjevačica već ima iskustva s obnavljanjem propalih veza. Tako je s pjevačem Johnom Mayerom prekidala i mirila se čak pet puta u razdoblju od 2012. do 2016. godine kada je upoznala Orlanda.

Katy Perry i John Mayer (Foto: Profimedia) Katy Perry i John Mayer (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Katy Perry i Russell Brand (Foto: Profimedia) Katy Perry i Russell Brand (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Turbulentna veza s raspjevanim slamateljem ženskih srca uslijedila je nakon bolnog razvoda od komičara Russella Branda nakon samo 2 godine braka koji ju je varao na sve strane.

Orlando Bloom i Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Glumac je prethodno bio u braku s manekenkom Mirandom Kerr s kojom ima i sina Flynna. Ona je danas sretno udana žena, a sa drugim suprugom Evanom Spiegelom, osnivačem Snapchata, nedavno je dobila i sina Harta.

Miranda Kerr i Katy Perry (Foto: Instagram) Miranda Kerr i Katy Perry (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Miranda i Katy navodno se odlično slažu od početka, a cure su jednom prilikom i pozirale zajedno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene