Lijepa vijest!

U kraljevsku obitelj stiže prinova, a omiljena unuka pokojne kraljice Elizabete vijest je potvrdila preslatkom fotkom!

Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie/Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie Princeza Eugenie Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) +0 Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Galerija

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank čekaju drugo dijete, a sretnu je vijest potvrdila Buckinghamska palača.

Britanska princeza Eugenie očekuje svoje drugo dijete sa suprugom Jackom Brooksbankom i trebala bi roditi tijekom ljeta, izvijestili su britanski mediji.

Pogledaj i ovo Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) Kraljevska beba! Princeza Eugenie je rodila sina! Pogledajte prvu fotku malenog princa

Najmlađa kći princa Andrewa i Sarah Ferguson, rodila je svog prvog sina Augusta Philipa Hawkea Brooksbanka, koji je 13. u redu za prijestolje, u londonskoj bolnici Portland u veljači 2021. godine, a obitelj se sada raduje novoj prinovi.

"Princeza Eugenie i gospodin Jack Brooksbank sa zadovoljstvom objavljuju da ovog ljeta očekuju svoje drugo dijete. Obitelj je oduševljena i August se jako veseli što će postati veliki brat", stoji u službenom priopćenju iz Buckinghamske palače.

Eugenie, koja je inače bila poznata kao omiljena unuka pokojne kraljice, je potom na svom profilu na Instagramu podijelila preslatku fotografiju koju je snimio njezin suprug Jack, a na kojoj se vidi kako joj njezin mali sin ljubi trbuh.

"Tako smo uzbuđeni što možemo podijeliti vijest da će ovog ljeta naša obitelj postati veća za jednog člana", napisala je princeza, a trenutačno nije poznato čekaju li dječaka ili djevojčicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Princess Eugenie (@princesseugenie)

Princeza Eugenie i njezin suprug Jack prvi put su počeli izlaziti 2011. godine, a svoju su vezu potvrdili na utrci konja u Royal Ascotu iste godine. Par se vjenčao u listopadu 2018. godine u Windsoru pred čak 850 uzvanika, a vjerovali ili ne, bilo je to vjenčanje skuplje nego ono princa Harryja i Meghan Markle.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić +5 Zdravko i Marina Mamić Celebrity Ženi se Zdravko Mamić? Nitko i ne zna da se razveo, a navodno će u bračnu luku uploviti s 30-ak godina mlađom

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Shakira - 1 Shakira - 2 +20 Shakira - 4 Celebrity Ponovni susret Shakire i Piquea zabilježen kamerama, ona je i ovu priliku iskoristila da ga ponizi zbog svega što joj je priredio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene