Moraju krenuti dalje

Princ William i Kate Middleton oglasili se prvi put od ispraćaja kraljice, uputili su joj posljednju poruku

Princ William i Kate Middleton - 1 Princ William i Kate Middleton - 1 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton - 2 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Westminsterska opatija: Vjenčanje princa Williama i Kate Middleton Westminsterska opatija: Vjenčanje princa Williama i Kate Middleton Westminsterska opatija: Vjenčanje princa Williama i Kate Middleton +14 Prinčevi Harry i William Galerija

Princ William i Kate Middleton oglasili su se nakon posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete II., evo kako su se oprostili od nje.

Princ William i Kate Middleton oglasili su se prvi put nakon posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete II.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Budući prijestolonasljednik i njegova supruga na službenom su profilu na Twitteru objavili crno-bijelu fotografiju vojnika koji nose kraljičin lijes, a uz to su napisali i prigodan opis.

''Zbogom Kraljici, majci, baki i prabaki'', pisalo je.

Vojvoda i vojvotkinja od Walesa jučer su se s ostatkom kraljevske obitelji oprostili od kraljice Elizabete II.

Cjelodnevni ispraćaj pratili su milijuni ljudi diljem svijeta, a kraljica je predvečer na privatnom pogrebu ispraćena na posljednji počinak u dvorcu Windsor.

William je uz brata, princa Harryja, hodao iza lijesa od Westminsterske opatije do Windsora, dok je Kate s djecom Georgeom i Charlotte te svekrvom i novom kraljicom Camillom putovala u automobilu iza kolone.

Kate je u Westminstersku opatiju, gdje je kraljica premještena za misu zadušnicu, stigla s djecom. Sa suprugom Williamom odlučila je kako njihov najmlađi sin, četverogodišnji princ Louis, neće prisustvovati sprovodu jer je premalen, dok smatraju kako su George i Charlotte dorasli tome, kako je otkrio izvor iz palače za Daily Mail.

Maleni princ i princeza najmlađi su članovi kraljevske obitelji koji su ikad sudjelovali u ovakvoj prilici te su, očekivano, svojim dolaskom privukli veliku pozornost javnosti.

Supruzi i djeci na misi zadužnici pridružio se i princ William.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +21 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Celebrity Kamere zabilježile zanimljiv trenutak između princeze Charlotte i princa Georgea, pogledajte snimku koja je postala hit!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +21 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Meghan Markle fotografi su uhvatili u trenutku koji je pokušala sakriti pod šeširom, no to joj ipak nije uspjelo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene