On je samo njezin

Ljubomorna Meghan ne voli Harryjeve bivše, ali on će ipak otići na vjenčanje jedne od njih?

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) getty images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Cressida Bonas (Foto: Profimedia) Cressida Bonas i Harry Wentworth-Stanley (Foto: Instagram) Cressida Bonas (Foto: Getty Images) Cressida Bonas (Foto: Getty Images) Cressida Bonas (Foto: AFP) +0 Cressida Bonas (Foto: Getty Images) Galerija

Potvrđeno je da će princ Harry biti gost na vjenčanju svoje bivše djevojke Cresside Bonas. Hoće li doći i Meghan?

Bili su u višegodišnjoj vezi, a pričalo se da će se i vjenčati. Britanska javnost ju je obožavala, a kraljevska obitelj cijenila njezino poštivanje pravila ponašanja, no oni ipak nisu uspjeli održati ljubav na životu. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Cressida Bonas i princ Harry bili su u vezi od od 2012. do 2015., a prekinuli su jer je Cressidi bilo preveliko opterećenje postati princeza. Nakon nje, Harry je upoznao Meghan, a ona se vratila bivšem dečku, markizu Harryju Wentworth-Stanleyju za kojeg će se uskoro i udati. 

Kako su Harry i Cressida ostali prijatelji, ona je bila gošća na njegovom vjenčanju s Meghan 2018., a ljepotica je sada odlučila uzvratiti poziv i pozvati ga na svoje vjenčanje. 

Potvrđeno je kako će se Harry definitivno naći na listi uzvanika, no postavlja se pitanje hoće li doći i Meghan. Naime, izbori bliski kraljevskoj obitelji tvrde kako je Meghan poprilično ljubomorna te se ne osjeća ugodno u društvu njegovih bivših ljubavi. 

Navodno vojvotkinja od Sussexa nije bila oduševljena ni kada je saznala da će Harryjeve bivše djevojke doći na njezino vjenčanje.Upravo iz tog razloga Harryjeve bivše bile su pozvane samo na ceremoniju u crkvu, dok im je na privatnu zabavu bilo strogo zabranjeno doći.

Iako je Meghan posebno osjetljiva na Chelsy Davy, Harryjevu najozbiljniju i najbitniju djevojku, ni Cressida joj nije draga, pa postoji velika mogućnost da će Harry na vjenčanje otići sam. 

Podsjetimo, Cressida je britanska manekenka koja se nedavno zaručila za agenta za nekretnine i markiza Harry Wentworth-Stanleyja, a njihovo vjenčanje trebalo bi se održati početkom sljedeće godine. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Instagram) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) +9 Cameron Diaz (Foto: Screenshot) Zanimljivosti Posljednji film snimila je prije 5 godina, a danas uživa u miru privatnog života i nema namjeru vratiti se


 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene