Posebna ljubavna priča

Zajedno u dobru i zlu: Pogledajte kako je Conorova ljepotica ukrala show nakon što je utrčala u ring!

Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) +0 Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Galerija

Dee Devlin dugogodišnja je partnerica Conora McGregora koja nije skrivala koliko je sretna zbog njegove pobjede.

U glavnoj borbi UFC 246 eventa u Las Vegasu Conor McGregor nokautirao je Donalda Cerronea, a za spektakularan povratak ovom je Ircu trebalo samo 40 sekundi.

Pogledaj i ovo Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) objavili zaruke Završio je s borbama u ringu pa objavio da je svojoj dugogodišnjoj partnerici stavio prsten na ruku

Ubrzo su uslijedile brojne čestitke i proslava u ringu, a sveopćoj histeriji pridružila se i Conorova partnerica Dee Devlin. Dee nije skrivala koliko je sretna. Svog je partnera izgrlila i izljubila pred svima, nije skidala osmijeh s lica, a fotografi su uhvatili te njihove zajedničke trenutke.

Dee je također posebno pažnju plijenila zbog uske zelene haljine koju je odjenula.

Prije nego što se proslavio i krenuo zarađivati milijune, McGregor je bio klinac iz radničkog kvarta u Dublinu koji je krenuo trenirati s 12 godina. Malo pomalo njegovi snovi krenuli su se ostvarivati, a Dee je uz njega bila i u dobrim i u lošim trenucima.

Par je zajedno od 2008. godine, a zajedno imaju dvoje djece.

"Živjeli smo nekoliko kilometara od Dublina kao podstanari, a stanarinu smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost. Dane sam provodio u teretani radeći na svojim vještinama, a ona bi mi kuhala obroke pune kalorija i proteina kakvi su mi bili potrebni. Priuštila mi ih je na skroman način, no uvijek je sve bilo kako treba", ispriča je Conor jednom prilikom te dodao da možda nisu imali novaca, ali su imali jedno drugo.

Danas je priča malo drugačija jer žive u luksuznoj vili i uživaju u svim blagodatima, no svejedno se ne vole previše hvaliti načinom života kojim žive.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene