Tužna vijest

Preminuo Tony Bennett: Legendarni pjevač napustio nas je dva tjedna prije 97. rođendana

Tony Bennett i Lady Gaga Tony Bennett i Lady Gaga Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Bennett Tony Bennett i Lady Gaga Tony Bennett - 1 Tony Bennett - 2 Tony Bennett - 3 Tony Bennett - 4 +0 Tony Bennett - 5 Galerija

Preminuo je legendarni američki pjevač Tony Bennett.

Legendarni američki pjevač Tony Bennett preminuo je u dobio od 96 godina, javlja Daily Mail.

Za dva tjedna proslavio bi 97. rođendan.

Njegova glasnogovornica Sylvia Weiner potvrdila je da je preminuo u svojem rodnom New Yorku, no uzrok smrti još nije poznat.

Bennettu je 2016. dijagnosticirana Alzheimerova bolest, s kojom se borio u tajnosti do 2021. godine.

Tony je iza sebe ostavio brojne bezvremenske hitova, a tijekom svoje nekoliko desetljeća duga karijere surađivao sa najvećim glazbenim imenima, od Franka Sinatre do Lady Gage.

Izdao je više od 70 albuma i osvojio 19 Grammyja, a međunarodnu je popularnost postigao pjesmom "I Left My Heart in San Francisco".

Nedavno je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najstariji izvođač u povijesti koji je objavio album s novim pjesmama

Rođen je kao Anthony Dominick Benedetto u New Yorku 3. kolovoza 1926. godine.

Za života se ženio tri puta, a od 2007. bio je u braku s 40 godina mlađom Susan Crow.

"On više nije stari Tony. Jako mi nedostaje u mnogočemu. Ipak, dok pjeva, vidi se da je to onaj Tony kakvog poznajem", rekla je Susan u tom intervjuu. "Srećom, prepoznaje mene i djecu. Zna sve detalje o nama i to me tješi. Znate, svake večeri kada legnemo u krevet kaže mi da me voli. Isto učini i svako jutro čim se probudi. Ipak, teško je i njemu i frustriran je zbog bolesti. Ne želi biti zbunjen kao što sada ponekad je, ali bori se", ispričala je ranije glazbenikova udovica.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom +30 Nives Celzijus sa sestrom Mateom Celebrity Nives Celzijus stala na kraj nagađanjima i podijelila radosnu vijest: "Stiže nam bebica!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Smith - 1 Sam Smith - 2 Sam Smith - 4 Sam Smith - 5 +28 Sam Smith - 1 Celebrity Za šetnju s dečkom odabrao je kratku bijelu suknjicu zbog koje su se svi okretali za njim, ali on više ne mari za mišljenje drugih

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene