Policija istražuje slučaj

Danima je tulumarila, a onda se samo srušila: Što je dovelo do smrti mladog Playboy modela?

Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) +0 Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Galerija

Policija istražuje slučaj iznenadne smrti mlade Janne Rasskazove.

Model i popularna ruska DJ-ica imala je svega 29 godina.

Pogledaj i ovo PR We Love Sound Nakon Ibize i Paris fashion week-a karizmatični DJ William Djoko dolazi u Mint na We Love Sound party

Policija istražuje slučaj iznenadne smrti mlade Janne Rasskazove rodom iz Ukrajine koja je preminula nakon što se srušila pred prijateljima u svom domu u Moskvi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jaklin (@fakemooddd)

Kako je otkrio njezin prijatelj koji je u vrijeme njezine smrti bio s njom u kući, bivši Playboy model prethodno je tulumario nekoliko dana, a zatim je zamolila svog doktora iz privatne klinike da ju liječi kod kuće.

Navodno je atraktivna Janna u to vrijeme bila na vitaminskom detoxu koj je popularan i među svjetskim facama te je uzimala razne lijekove koji su se pokazali kobnima.

Prema izjavama bliskog prijatelja, DJ-ica je prvo zaspala, no probudio ju je s još jednom bliskom prijateljicom kada je shvatio da "jako čudno diše".

Janna se dignula iz kreveta i krenula prema kuhinji, no na putu se počela gušiti te se srušila. Liječnici su kasnije mogli samo proglasiti smrt.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jaklin (@fakemooddd)

Iako se šuška kako je do smrti došlo usred uzimanja "nespojiih lijekova", policija još nije dala službeni izvještaj.

To se dogodilo prošle nedjelje. Počivala u miru! 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +6 Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Celebrity Hrvatica za kojom uzdišu brojni muškarci pokazala lice bez trunke šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene