Izgubila tešku bitku

Preminula velika zvijezda telenovela koju pamtimo kao negativku iz legendarne "Kasandre"

Nury Flores Nury Flores YouTube/Screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nury Flores Nury Flores - 1 Nury Flores - 4 Nury Flores - 5 Nury Flores - 2 +0 Nury Flores - 3 Galerija

Glumica Nury Flores, koja je u telenoveli "Kasandra" glumila negativku Herminiju Arochu, preminula je u dobi od 80 godina.

Venezuelska glumica Nury Flores preminula je u dobi od 80 godina, nakon dugogodišnje borbe s teškom bolesti.

Pogledaj i ovo showbuzz kroz suze ispričala Oglasila se Kasandrina majka: "Čekam je svako jutro, nadam se da će se nasmijati, no ona ne dolazi..."

Novinarka Carmela Longo rekla je da se glumica borila s rakom koji je metastazirao, a tu informaciju potvrdila je i Nuryjina kći Patricia Noguera.

Flores je bila zvijezda mnogih telenovela, a hrvatska publika pamti je po ulozi negativke Herminije Aroche iz serije "Kasandra".

Serija se snimala od listopada 1992. do svibnja 1993. godine i imala je 150 epizoda, a ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao televizijska serija sa španjolskog govornog područja koja se prikazivala u najviše zemalja svijeta, njih čak 128.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nury Flores (@nuryfloresss)

Nury je glumačku karijeru započela 1959. godine, a još neke od zapaženih uloga ostvarila je u serijama "Estefania", "Sobarica i senator", "Anđeo osvete", "Elenin duh" i mnogim drugima.

Uz glumu se bavila i likovnom umjetnošću, a posljednje godine života provela je u SAD-u.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +22 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u badiću se izvijala u plićaku, ali pala je i jedna primjedba: "E, sada to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 +27 Maja Šuput - Bloom - 2 Celebrity Šuput prekrila grudi s tek dvije tkanine, a zanimljivo je i ono što je imala između njih: "Kome smeta, ne mora gledati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene