Film koji se iščekuje

DRAMA U SVEMIRU: NASA ulaže nadljudske napore da astronauta vrati kući

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi 'Marsovca'. vratili kući.

Sjajni redatelj Ridley Scott, tri puta nominiran za prestižnu nagradu Oscara za filmove Thelma & Louise, Gladijator i Pad crnog jastreba, donosi nam sjajnu znanstveno-fantastičnu akcijsku avanturu MARSOVAC.

Pogledaj i ovo Donald Glover, Maya Erskine, Mr. & Mrs. Smith kakvi su vaši dojmovi? Kvalitetnija i zabavnija verzija istoimenog filma: Ako volite špijunske drame i komedije, ovo je za vas!

Film je temeljen na bestseleru Andyja Weira, a glavna uloga pripala je os-karovcu Mattu Damonu koji u filmu glumi astronauta Marka Watneyja.

'OVO JE DOKAZ' Dugokosa žena uhvaćena u šetnji Marsom?

U priči koja će vas podjednako zaintrigirati i zastrašiti nalazi se upravo as-tronaut Watney koji se nađe napušten i ostavljen na Marsu. Shvativši da ga je posada ostavila misleći da je mrtav, Mark skupi svu snagu i volju ljuds koga duha i vjere kako bi preživio i na Zemlju poslao znak da je još uvijek živ.

Mislili su da je mrtav nakon oluje: Nemoguća misija spašavanja je počela!

Milijunima kilometara dalje, NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi "Marsovca" vratili kući, dok njegovi kolege iz posade istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašavanja.

Osim Matta Damona, u filmu glume još i Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor i Donald Glover.

MARSOVAC u hrvatska kina stiže 1. listopada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene