"Ispraćaj voljenog Saše"

Poznati detalji posljednjeg ispraćaja Saše Zalepugina, od legendarnog voditelja oprostit će se obitelj, prijatelji i brojni štovatelji

Saša Zalepugin Saša Zalepugin Milan Sabić/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Zalepugin Saša Zalepugin Saša Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin +17 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 4 Galerija

Saša Zalepugin bit će ispraćen na posljednji počinak na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Vijest o smrti legendarnog televizijskog voditelja Saše Zalepugina rastužila je domaću javnost, njegovu obitelj i prijatelje, nakon što je preminuo od posljedica moždanog udara koji je doživio u 92. godini.

Pogledaj i ovo Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Drži je na radnom stolu Tihana Harapin Zalepugin kod kuće još čuva urnu svojeg Saše: "Ne treba se bojati niti zazirati od toga"

Sašin posljednji ispraćaj bit će održan u četvrtak, 1. prosinca na krematoriju zagrebačkog groblja Mirogoj, a tu je vijest na svojem profilu na Facebooku objavila njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin, koja je potvrdila i tužnu vijest da je preminuo.

"Ispraćaj voljenog Saše u četvrtak, 1. 12. 2022. Krematorij u 10.00", napisala je.  

Tihana i Saša u braku su bili 30 godina, a on ju je zaprosio na Ibizi nakon pet godina veze.

Iako je između njih bilo 20 godina razlike, to im nikad nije predstavljalo problem. Tihana i Saša upoznali su se 1974. godine, no između njih je zaiskrilo tek krajem osamdesetih, kada su se sreli u jednom zagrebačkom lokalu. Pogledali su se i znali da je to to.

Aleksandar Saša Zalepugin rođen je 18. srpnja 1931. godine u Sarajevu i bio je jedan od najpoznatijih televizijskih voditelja bivše države, a radio je i kao urednik. Završio je gimnaziju u Pazinu, a zatim diplomirao slavistiku na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Puškaš Paula Puškaš - 3 Paula Puškaš - 4 Paula Puškaš - 2 +15 Lovro Majer - 1 Celebrity Lijepa djevojka Lovre Majera pokazala dio navijačke atmosfere tijekom utakmice, a privatni život inače vješto kriju od svih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene