Dojmovi nakon nastupa

Stjepan Magdić ponovno raznježio: 'Nemojte me to pitati jer ću se opet rasplakati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednji finalisti Supertalenta su Stjepan Magdić, Devin Juraj i Brutala

Odabrani su posljednji finalisti Supertalenta. Izravno je dalje otišao Stjepan Magdić koji ima samo 8 godina, a harmoniku svira kao pravi virtuoz.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

'Još uvijek smo uzbuđeni zbog svega. Nakon što je saznao da je prošao u finale samo je zaplakao i jednostavno nije mogao sakriti sreću. Nakon što smo došli kući pitali smo ga kako se osjeća, a on je samo rekao: 'Nemojte me to pitati jer ću se opet rasplakati'. Jedva je zaspao, a onda se probudio u sedam ujutro i jedva dočekao da ode u školu', rekao je Stjepanov otac Damir.

'Imamo već spreman nastup za finale, sad samo treba još dodatno uvježbati', dodao je otac skromnog Stjepana koji je svima izazvao osmijeh na licu u zadnjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta.

Žiri je dobio priliku nekom dodijeliti Dijamantnu ulaznicu i naa taj način je Devin Juraj postao 13. finalist Supertalenta, što je žiri jednoglasno odlučio!

'Dojmovi su se sada polako slegnuli, ali to je jučer stvarno bio šok. Prvo su mi rekli da nisam prošao, zatim da jesam. Bilo je to stvarno najstresnijih, ali i najljepših 10 minuta u mom životu', rekao je mladi plesač Devin.

Iako priznaje da je nakon svega lako zaspao, osjećaj nakon nastupa još će dugo pamtiti.

'Čast mi je bila biti na pozornici među svim tim talentima. Stajao sam ispred sudaca, gledao sam im u lica i bio zahvalan na svim iskrenim komentarima. Ples je umjetnost koja se gradi na iskrenosti, a ne na lažima i zato sam im zahvalan na svim iskrenim kritikama i komentarima koje su mi dali. Bila mi je čast stajati kraj Brutale koji su izvanredni plesači koji spajaju različite stilove. Čast mi je bila stajati i kraj Stjepanovih roditelja jer je Stjepan pravi mali umjetnik koji može biti inspiracija svima', dodao je Devin.

Nakon nastupa priznaje da nije otišao pogledati što se o njemu priča na društvenim mrežama, ali je ujutro ipak bacio oko.

'Bilo je stvarno komentara podrške, pohvala i lijepih riječi, ali bilo je i onih loših. Ne mogu me povrijediti, ali me smeta kada netko kaže da se ono što sam ja izveo može naučiti u mjesec dana. Nisu me dotaknuli, malo me bole zli komentari, ali ne mogu me uništitit. Moram prihvatiti te stvari, ali neću dopustiti da me pokolebaju', kaže Devin koji o svom nastupu u finalu želi samo otkriti da će opet ispričati jednu emotivnu priču.

Plesna skupina Brutala treća je izašla pred žiri, a svojim su plesnim pokretima zaslužili biti dio finala.

'Dojmovi su se slegli, sada smo smireni ali i entuzijastični zbog nastupa koji nas čeka. Jučer je bilo fenomenalno, preplavili su nas pozitivni osjećaji, ali najvažnije nam je da smo uspjeli prenijeti priču koju pričamo još od audicije', rekao je Mario Vrbanec.

'Pripreme za finale već su krenule, a ako nam uspije sve što planiramo bit će to jedan od onih 'once in a lifetime' nastupa', dodaje Mario iz plesne grupe Brutala.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene