Mlađi od nje 8 godina

Šuškalo se da se pomirila s Bradom Pittom, ali sad je uhvaćena s još jednim bivšim partnerom

Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Katy Perry i John Mayer (Foto: AFP) John Mayer (Foto: Instagram) +0 John Mayer (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Aniston i 8 godina mlađi John Mayer bili su zajedno oko godinu dana tijekom 2008. i 2009. godine.

Nakon što se šuškalo o njezinu pomirenju s bivšim suprugom Bradom Pittom, Jennifer Aniston viđena je na večeri s još jednim bivšim partnerom, glazbenikom Johnom Mayerom.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i John Mayer (Foto: AFP) Oprostila mu nevjeru Na rođendan je pozvala bivšeg dečka koji je srce slomio njoj, ali i brojnim drugim damama

Naime, bivši golupčići viđeni su kako napuštaju jedan poznati restoran u Los Angelesu prošlog četvrtka, pa nije dugo trebalo da se počnu širiti priče o mogućem pomirenju.

Podsjetimo, par se upoznao na jednoj oskarovskoj zabavi, no njihova je ljubav potrajala samo tijekom 2008. i 2009. godine. O razlozima prekida dugo se nagađalo. Šuškalo se kako joj on nije vjeran, kako se ne želi skrasiti, no spominjala se i razlika od 8 godina. Jennifer danas ima 50, a on 42.

Poznati zavodnik nakon prekida s holivudskom miljenicom i sam je imao ne tako laskave komentare na račun te razlike. "Uvijek ću žaliti što to nije potrajalo. Na neki način i dalje želim biti s njom, no ne mogu promijeniti činjenicu da imam 32." No bilo je takvih komentara još.

"Ako Jennifer Aniston zna kako se koristi BitTorrent, pojest ću je*enu cipelu. Jedna od najznačajnijih razlika među nama bila je ta što sam ja tvitao. Čuo sam glasine da smo prekinuli jer sam previše pisao po Twitteru. Nije to bio razlog, ali je bila velika razlika. Najveći dio njezina uspjeha je došao prije TMZ-a i Twittera. Mislim da ona i dalje misli da smo u 1998. godini", ispalio je i ostao živ Mayer, koji je inače na glasu kao prepotentan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Ubrzo nakon toga reagirala je i Jennifer u intervjuu za Vogue, ali onako kako i priliči jednoj dami. "Morao je izbaciti iz sebe to da je prekinuo sa mnom, pogotovo zato što se radi o meni, a ne nekoj curi s kojom je izlazio. Razumijem, ljudi smo, i to ne pobija činjenicu da je on divan muškarac. I dalje se volimo, no smiješno je kada se nađete na mjestu i ne znate što biste dalje. Nije bilo nikakvih zlih namjera", zaključila je Jennifer.

Je li moguće da je bivšoj ljubavi odlučila dati još jednu šansu ili se radi samo o prijateljskoj večeri, pokazat će vrijeme.

Inače, John je u holivudskim krugovima poznat kao nemilosrdni zavodnik, a među njegovim su bivšima Katy Perry, Jessica Simpson i Taylor Swift.

Jessica je s njim provela četiri godine, a u nedavnom intervjuu istaknula je kako je bio opsjednut njome te njihov odnos nije bio zdrav. Mirili su se devet puta, no Jessici je s vremenom postalo dosta kontroliranja. 

"Nisam mu mogla ni poruku poslati dok netko ne bi provjerio gramatiku i pravopis", prisjetila se. Zbog Johna je postala anksiozna i nesigurna i to je liječila alkoholom. Dodala je i da je John uvijek predlagao prekide.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Mayer 💎 (@johnmayer) on

"Nekad bi to iznenada predložio, a ponekad sam znala da će doći do toga. John me volio kada sam sjala i kad mi je išlo dobro u životu, onda bi crpio snagu i inspiraciju iz mene", rekla je glumica. Vjerovala je da svaki put kad joj se John vrati, to je nastavak njihove ljubavne priče.

"Moji su prijatelji govorili kako se vraća natrag zbog seksa s blesavom djevojkom", prisjetila se Jessica. Uspjela je krenuti dalje tek kada ju je Mayer u intervjuu za Playboy 2010. nazvao "seksualnom bombom". Izbrisala je njegov broj, promijenila e-mail i broj mobitela te se odlučila izliječiti od ovisnosti, ali i ići psihijatru.

Pobjednici emisije Ples sa zvijezdama komentiraju svoj nastup: 'Jel' ti to mene prozivaš?!' 🤬

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene