Ozbiljne sumnje

Pokreće se istraga o slučaju voditeljice čija je smrt potresla svijet: "Bio je to lov na vještice"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanske vlasti odlučile su pomnije istražiti slučaj Caroline Flack, voditeljice koja si je oduzela život nakon što joj se srušio cijeli svijet zbog zločina za koji je bila optužena.

U Velikoj Britaniji pokreće se istraga i bit će uspostavljeno vijeće za preispitivanje slučaja koje vodi zamjenik glavnog državnog tužitelja kako bi se utvrdilo je li trebao provoditi slučaj televizijske voditeljice Caroline Flack, koja si je nedavno sama oduzela život dok je čekala suđenje zbog fizičkog napada na svog dečka Lewisa Burtona.

Pogledaj i ovo showbuzz Nasilna povijest Bivši zaručnik potvrdio zlu ćud nasilne voditeljice: "Istina uvijek izađe na vidjelo"

Takva odluka uslijedila je nakon brojnih kritika zbog načina postupanja sa slučajem, uključujući i one Lewisa Burtona, koji je rekao da nikada nije podržao Carolinein progon. Osim toga, njezini glasnogovornici i javnost kritiziraju zamjenika tužitelja jer je forsirao slučaj unatoč tome što je Lewis nije htio tužiti.

Podsjetimo, policija je bila pozvana u voditeljičin stan nakon što je ona navodno udarila dečka noćnom lampom u prosincu prošle godine, no nedugo nakon toga on sam je stao u njezinu obranu rekavši da je Caroline postala žrtvom "lova na vještice" nakon što je bila uhićena i čekala suđenje.

Njezini su prijatelji nakon tragičnog događaja medijima potvrdili kako je bila izvan sebe zbog straha od suđenja, baš kao i članovi obitelji.

"Caroline se nije mogla nositi s mišlju da mora ići na sud. Imala je osjećaj kako joj se karijera nikada neće oporaviti te da je ponižena pred čitavim svijetom. Na kraju nije vidjela drugi izlaz, nije znala kako da sama sebe popravi", izjavio je jedan od njih za Daily Mail.

Tužiteljstvo je za isti medij dala izjavu u kojoj nisu htjeli komentirati cijeli slučaj.

"Obitelji i prijatelji upućujemo najdublje suosjećanje. Zbog svih tragičnih posljedica nećemo komentirati detalje istrage u ovom trenutku", poručili su.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Dugo je nije bilo: Franka preslatkom fotografijom sina Viktora raznježila obožavatelje na Instagramu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene