Bilo je uspona i padova

Po čemu će domaće zvijezde pamtiti prošlu godinu? Nekima je bila odlična, a nekima malo manje

Jelena Rozga (Foto: Mate Rončević) Jelena Rozga (Foto: Mate Rončević) Mate Ron?evi? 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Mate Rončević) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Stjepan Dolenec) Barbara Nola (FOTO: Privatni album) +0 Momčilo Otašević, Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Galerija

Svaka godina u naše živote donese nešto novo i odnese nešto staro.

I dok je nekima 2018. bila najsretnija ikad, neki bi rado promijenili neke loše događaje.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 što kažete, kako joj stoji? Franka Batelić pohvalila se novom promjenom izgleda na koju ju je natjeralo proljeće: ''Prelijepa ženo!''

Svaka godina u naše živote donese nešto novo i odnese nešto staro. Također, nekad se radi o lijepim i sretnim vijestima, a nekad o onim tužnim za koje ne želimo da se ponove u idućoj godini.

Manje lijepih trenutaka nisu pošteđene niti slavne face s domaćeg, zvjezdanog neba, no bilo nam je drago čuti kako će većini 2018. godina ipak ostati u lijepom sjećanju.

Maji Šuput poslovno je bila jedna od najuspješnijih godina, dok je privatno bila negdje na sredini. S jedne strane, 2018. godine se zaručila, no napustio ju je voljeni otac te je slomila nogu.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka briljirali su i poslovno i privatno, jer su u 2018. godini uplovili u bračnu luku nakon 6 godina veze, a radilo se o domaćem vjenčanju godine o kojem se danima neumorno pisalo.

I Lidiji Bačić 2018. godina bila je vrlo uspješna, kao i glumici Barbari Noli, no kod nje je postojao jedan ne tako lijep događaj za koji bi voljela da se nije dogodio. Ipak, o njemu nije htjela pričati pred kamerama.

Nives Celzijus povjerila nam se da bi voljela da joj 2019. godina bude približno dobra kao 2018. te da se na tako nešto nipošto ne bi žalila.

Što su nam ostale domaće zvijezde otkrile o 2018. godini, saznajte u video prilogu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene