Marko Petrić i Valentina Walme par su u stvarnom životu, a zajedno su zaplesali u uskršnjem specijalu "Plesa sa zvijezdama".

Galerija Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme +19 Marko Petrić, Valentina Walme

Domaći glumac Marko Petrić jedan je od natjecatelja showa "Ples sa zvijezdama", a uskršnji specijal bila je jedna od posebnijih emisija za njega.

Vezani članci Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima! Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 1 Emotivan završetak showa ''Ples sa zvijezdama'': Uplakani Pedro nije mogao govoriti, Valentina je dala kratku izjavu!

Naime, Valentina Walme njegova je partnerica i u stvarnom životu, a prekrasan par zajedno je i zaplesao u samome showu paso doble.

Pred kamerama je nakon strastvenog plesa pao i poljubac, koji je publika ispratila ovacijama. 

"Ako se mislite ženiti, a to vam želim, paso doble uzmite za prvi ples", komentirao im je voditelj Igor Mešin. Franka i Larisa su ih odmah zasuli komplimentima te su im poručili da su prekrasni te da su vrhunski odradili ples.

"Tina me motivira na poseban način i stvarno sam uživao ovaj tjedan. Uživam i inače, ali ovaj tjedan mi je bio baš poseban", komentirao je Marko. Maji Šuput je rekao kako mu nikada nije na pamet palo da će zajedno pred kamerama na ovaj način zaplesati.

Walme se prisjetila njihova prvog spoja te je otkrila da su ondje i zaplesali.

"Cijelo vrijeme smo bili skupa i konstantno se pretapalo iz privatnog u poslovno", zaključio je na kraju Petrić.

Valentina i Marko zajedno su snimljeni još prošle jeseni nakon čega su odmah krenule glasine da ih veže ljubav, a dodatna nagađanja pokrenule su i fotografije koje su dijelili na društvenim mrežama.

Naš slavni par već odavno ne skriva da su zajedno, a nastup u našem hit-showu dokazao je još jednom da su zaista zaljubljeni preko ušiju.

Još jedno svjetsko izdanje Larise Lipovac Navojec: Dekolte je sakrila, ali noge pokazala u kratkoj haljini! Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +31 Larisa Lipovac Navojec

Prezgodna Domenica u sićušnom kompletiću pomela pozornicu, njezine haljine su sve kraće i kraće! Domenica, Mario Ožbolt Domenica, Mario Ožbolt Domenica, Mario Ožbolt +23 Domenica, Mario Ožbolt

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju