Napravila iznimku

Larisa Lipovac Navojec utrenirano tijelo istaknula u haljini koja joj stoji kao salivena, a progovorila je i o svom partneru!

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Nova TV 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac - 3 Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci +13 Žiri showa Ples sa zvijezdama Galerija

Larisa Lipovac Navojec je za treću emisiju showa "Ples sa zvijezdama" odabrala bijelu glamuroznu haljinu, a spomenula je i svojeg dečka Hrvoja Jelinčića.

Plesna koreografkinja Larisa Lipovac Navojec i u trećoj je emisiji showa "Ples sa zvijezdama" zablistala u ulozi članice žirija, i to u glamuroznoj kreaciji koja joj je pristajala kao salivena.

Pogledaj i ovo Žiri showa Ples sa zvijezdama Video je hit! Pogledajte kako su se članice žirija "Plesa sa zvijezdama" okomile na najstrožeg kolegu: "Aj mrš kući, nema ali..."

Ona je ovog puta odabrala bijelu svilenu haljinu s detaljima od perja na dekolteu i dubokim prorezom koji je otkrio pogled na njezine utrenirane noge.

Larisa je u trećoj emisiji napravila i veliku iznimku jer inače ne otkriva puno detalja o svojem privatnom i ljubavnom životu, ali mnogim gledateljima nije promaknula rečenica u kojoj je spomenula da je njezin partner DJ, i to nakon nastupa Matije Lovreca, koji se raspričao o svojim DJ počecima. 

Vezu sa šest godina mlađim Hrvojem Jelinčićem, poznatim pod imenom DJ hrwoE, Larisa je ispočetka tajila, a par je počeo vezu godinu dana nakon njezina razvoda od glumca Gorana Navojca, s kojim je provela 13 godina, od kojih su sedam bili u vezi, a šest u braku i zajedno imaju 11-godišnjeg sina Grgura.

Ranije je za DNEVNIK.HR podijelila svoje uzbuđenje zbog sudjelovanja u ovom projektu.

"Naravno da se veselim što ove godine imam čast biti članica žirija Plesa sa zvijezdama. Vjerujem da ćemo donijeti osvježenje, zabavu i prenijeti gledateljima pozitivnu vibru koju ples kao medij nosi u sebi. I to me veseli. Izazovi su ostati autentičan, profesionalno i konstruktivno davati upute, pravedno ocjenjivati. S druge strane, zabaviti sebe i gledatelje te se potruditi da svi pred malim ekranima zaplešu i zavole ples i emisiju. S obzirom na to da sam i sama izvođačica, plesačica i koreografkinja, znam koliko je teško i zahtjevno uvježbati nekoga i dovesti ga u formu, stvarati koreografije. Ova druga uloga zahtijeva svakodnevno vježbanje i puno znoja. Ne bih im bila u koži", priznala nam je Larisa.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 +11 Franka Batelić - 4 Celebrity Franka Batelić pokazala upozorenje koje joj je majka poslala prije emisije uživo: ''Zaboravila sam ti reći...''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester - 1 +1 Ida Prester Celebrity Ida Prester objavila tužnu vijest o djevojci iz Ukrajine koju je smjestila kod sebe, priča je to koja je sve dirnula do suza

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene