Kakav dijamant!

Nakon tragične smrti bivšeg i jednih propalih zaruka opet je rekla "da", tu je i prsten od milijun kuna

Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Getty) +0 Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Galerija

Ariana Grande je na Instagramu objavila zaruke s Daltonom Gomezom i pohvalila se prstenom s golemim dijamantom.

Pjevačica Ariana Grande zaručila se za agenta za nekretnine Daltona Gomeza nakon 10 mjeseci veze.

Pogledaj i ovo Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Zajedno su tek 3 mjeseca Najslađi ili najiritantniji par crvenog tepiha? Pjevačica i komičar nisu skidali ruke jedno s drugoga

Sretnu vijest objavila je na svojem Instagramu gdje je podijelila galeriju njihovih zajedničkih fotografija i pokazala zaručnički prsten.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

"Zauvijek i još malo duže", napisala je u opisu objave na društvenoj mreži, a uslijedile su brojne čestitke na zarukama, no i komentari na račun prstena s golemim ovalnim dijamantom i biserom.

"Vrijednost ovog prstena je između 200 i 300 tisuća dolara", procijenila je za Page Six Shannon Delaney-Ron, direktorica odnosa s javnošću u zlatarnici James Allen, što to je više od milijun, odnosno milijun i pol kuna.

Izvor blizak pjevačici je za časopis People potvrdio da je par uzbuđen zbog zaruka te da su oduševljeni i njihovi roditelji.

Svoju vezu ispočetka su skrivali od javnosti, a potvrdili su je u svibnju i to u spotu za Arianin duet s Justinom Bieberom "Stuck With U".

"Ariana je oklijevala oko objave veze s Daltonom zbog iskustva sa svojim prošlim vezama", izjavio je izvor blizak pjevačici koja sa samo 27 godina iza sebe ima tešku ljubavnu prošlost.

Prije Daltona kratko je hodala s Mikeyjem Fosterom iz benda Social House s kojim je prekinula nakon što su zajedno snimili spot za njezinu pjesmu "Boyfriend" u kojoj glume par.

Ariani je ovo prva ozbiljna veza nakon prekida zaruka s komičarom Peteom Davidsonom 2018. godine. Par je hodao samo pola godine, a zaručili su se nakon mjesec dana veze.

Njezina najduža veza dosad bila je s pjevačem Macom Millerom, s kojim je hodala od 2016. godine do svibnja 2018., a prekinuli su samo četiri mjeseca prije nego je on pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji nakon što se predozirao. Ariana se od njega oprostila emotivnom objavom na svojem Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene