lijepe vijesti!

Djeca princa Williama i Kate Middleton bit će presretna, stiže prinova: "Cijela je obitelj oduševljena!"

Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) +0 Pippa Middleton (Foto: AFP) Galerija

Pippa Middleton čeka svoje drugo dijete sa suprugom Jamesom. Sina Arthura rodila je prije dvije godine.

Mlađa sestra Kate Middleton, 37-godišnja Pippa čeka svoje drugo dijete. "Pippa i James su presretni, ovo su predivne vijesti nakon ovako teške godine. Cijela obitelj je oduševljena", rekao je izvor za Page Six. Prinčevi George i Louis te princeza Charlotte tako će dobiti još jednog rođaka ili rođakinju.

Pogledaj i ovo Pippa Middleton Zgodna Pippa! Otkrivena vješto čuvana tajna mlađe sestre Kate Middleton, više to nikako nije mogla sakriti!

Pippa (37) i njezin suprug James (45) svoje prvo dijete, sina Arthura, dobili su u listopadu 2018. godine. Kao i njezina sestra Kate, i Pippa je rodila u bolnici St. Mary u Londonu. Često je pričala o svojoj prvoj trudnoći, a obožavatelje je o svemu obavještavala putem svoje kolumne koju je pisala neko vrijeme.

"Pokušavam se prilagoditi Arthuru te pronalazim razne aktivnosti koje mogu raditi s njim", pisala je prije godinu dana Pippa.

Mlađu sestru buduće britanske kraljice javnost najbolje pamti po izdanju u kojem se pojavila na vjenčanju Williama i Kate 2011. godine. Naime, tada je ta 37-godišnja ljepotica zablistala u uskoj bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena, a otkrila je i lijepo oblikovanu Pippinu stražnjicu o kojoj se u britanskim tabloidima dugo pisalo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Celebrity Šarmer bez skandala ljubi istu ženu 27 godina, ali on i u 52. godini mami uzdahe drugih!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene