osvajala je piste

Jednoj od najljepših manekenki strašna tragedija obilježila je život, no opet je pronašla sreću i napokon uživa

Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Getty) Petra Nemcova (Foto: Getty) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova i Simon Atlee (Foto: Getty) +0 Petra Nemcova (Foto: Instagram) Galerija

Petra Nemcova nosila je revije poznatih dizajnera, radila je kao voditeljica, a poznata je i po strašnoj tragediji koja ju je pogodila prije nešto više od 10 godina. Povodom njezina 41. rođendana prisjetili smo se nekih detalja iz njezina života.

Češka manekenka i voditeljica Petra Nemcova još i danas slovi kao jedna od najljepših žena na svijetu, a otkako je lansirala karijeru, uspješna je u svakom pogledu.

Pogledaj i ovo Petra Nemcova (Foto: Instagram) skoro sve izgubila Život joj je obilježila brutalna tragedija iz koje se jedva izvukla, a jedna od najljepših žena napokon uživa i sretna je

Rođena u češkoj Karvini i ondje odrasla sa sestrom Olgom. Na ulicama Praga primijetio ju je lovac na talente te je ušla u svijet mode, a nije trebalo dugo da dođe i to talijanskog Milana, gdje je odmah osvojila piste. Nosila je brojne revije poznatih modnih brendova, a pojavila se i na naslovnicama prestižnih svjetskih časopisa.

Nemcova je sudjelovala i u brojnim reality showovima te je vodila nekoliko emisija. Osim po vrlo uspješnoj manekenskoj karijeri, u povijest je ušla i kao jedna od rijetkih preživjelih u strašnoj katastrofi. Naime, prije nešto više od 10 godina Petra je uspjela preživjeti jedan od najsmrtonosnijih tsunamija u modernoj povijesti koji je pogodio Tajland, i to tako što se popela na drvo palme te na njemu provela dugih 8 sati prije nego što je bila spašena. Njezin tadašnji dečko, fotograf Simon Atlee bio je među više od 200 tisuća poginulih ljudi u toj prirodnoj katastrofi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who is 6 months today? 🎉👶💜 #NextGeneration #NewHumanity #NewWorld #internationaldayoffamilies

A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova) on

Nakon strašne tragedije Nemcova je ponovno pronašla sreću sa suprugom Benjaminom Larretcheom, za kojeg se udala u ljeto prošle godine. U studenom je par dobio prvo dijete, a iako su se brojni njezini obožavatelji brinuli što je ostala trudna s 40 godina, ova slavna manekenka jasno je dala do znanja da razloga za brigu nema te svakom novom objavom na društvenim mrežama ne krije koliko je sretna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene