KAKVA USPOREDBA

GLUMICA OTKRILA 'Ne može on bez nje'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumice su objavile fotografiju slatkih psića, a na račun te fotke pao je i komentar u vezi glavnih glumaca serije Zlatni dvori.

Nova serija Nove TV 'Zlatni dvori' pred male ekrane prikovala je milijune gledatelja. Vrhunska glumačka ekipa i atraktivan sadržaj osvojila su srca mnogih. No, nisu samo naši gledatelji ostali meka srca. Na snimanju serije pojavila su se dva preslatka psića koja su uspjela rastopiti i očarati sve prisutne glumce na setu. Ipak, Katarina Baban i Petra Dugandžić, koje su nedavno podijelile razne dogodovštine sa seta, najviše su ostale impresionirane malim mazama te su jednostavno morale njihovu fotku objaviti na svom Instagram profilu.

 

Ana i Petar u životinjskom svijetu. Ne može on bez nje. @zlatnidvori #zlatnidvori @matko.knesaurek

A photo posted by Katarina Baban (@katarinababan) on

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Katarina je usporedila psiće s Petrom i Anom u seriji, jer i oni ne mogu jedno bez drugog. 'Ana i Petar u životinjskom svijetu. Ne može on bez nje', napisala je Katarina. Preko 300 lajkova palo je na račun te fotografije. 'Cukrica dva slatka', Aaaa, šta su slatki,'Medenjaci mali', 'Kako su samo preslatki', neki su od komentara. Jednake simpatije osvojili su i Petrini 'frendači sa seta'.

 

Frendači sa seta #dog #love #setlife #locationshoot #zlatnidvori @zlatnidvori @novatv_ #soulshine

A photo posted by Petra Dugandzic (@dugandziceva) on

Nema sumnje, slatki psići vrlo su brzo ušli pod kožu brojnim pratiteljima na Instagramu, baš kao što Petar i Ana putem naših TV ekrana.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene