''Oćeš reć...?''

Pobjednica našeg hit-showa objavila je svoju potpuno nesređenu fotografiju bez trunke šminke, javio joj se poznati kolega s urnebesnim komentarom!

Paula Tonković Paula Tonković Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković - 2 Paula Tonković - 1 Paula Tonković Paula Tonković - 3 Paula Tonković - 2 Paula Tonković i Marco Cuccurin Paula Tonković i Mia Kovačić Paula Tonković i Marco Cuccurin Paula Tonković - 2 Paula Tonković i Marco Cuccurin +21 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Galerija

Pobjednica hit showa ''Ples sa zvijezdama'' Paula Tonković nasmijala je pratitelje novom fotografijom na kojoj je pokazala kako čupavo izgleda cijelo ljeto.

Pobjednica ovogodišnje sezone našeg hit showa ''Ples sa zvijezdama'' Paula Tonković nasmijala je svoje pratitelje novom fotografijom na Instagramu.

Paula se fotografirala u automobilu raščupane kose, pokazala je i gestu lajka te je gledala prema svojoj kosi, a ovakvu prirodnu fotografiju od nje nitko nije očekivao.

''Realno ovak' izgledam 95% vremena po ljeti, sljedeća je neka sexy iz mora'', obećala je u opisu fotografije Tonković.

Kolega plesač iz showa Ivan Jarnec zezao ju je i komentirao da je ''Sestra električar'', a Viktorija Rađa napisala je: ''Ludo najdraža''.

Ostali pratitelji pridružili su se šali pa pisali: ''Oćeš reć' da tu nisi sexy?'', ''Ma kakva god da si, predivna si''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

A sexy fotografiju s mora već je nedavno objavila te dobila bezbroj komentara na njen fantastičan izgled.

Podsjetimo, Paula je ove godine odnijela pobjedu u "Plesu sa zvijezdama" kao mentorica influencera Marca Cuccurina. U prethodnim sezonama showa natjecala s Ivanom Šarićem i Filipom Vidovićem te je oba puta zauzela treće mjesto, pa je njezina pobjeda posebno obradovala gledatelje.

Inače, Paula se prošle godine udala za svog dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića, a koliko ga voli ispričala je u jednom intervjuu.

"Moj Tonko prije svega je moj najveći prijatelj, koji mi je podrška još od davnih dana i ništa se nije promijenilo. Podržava svaku moju ideju, svaki nastup i svaku odluku. Možda zato što pola toga ne sluša, pa i ne zna s čim se sve složio. Kako god, uvijek je tu uz mene.''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta i Loris Karius - 10 Diletta Leotta i Loris Karius - 9 Diletta Leotta i Loris Karius - 8 Diletta Leotta i Loris Karius - 7 +27 Diletta Leotta i Loris Karius - 6 Celebrity Zanosna sportska novinarka tik pred porod uživa na plaži i pokazuje trudnički trbuh, a partner joj je nježnim gestama pokazao koliko ju voli!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 Iris Livaja i Ana Gruica - 8 Iris Livaja i Ana Gruica - 5 +28 Iris Livaja i Ana Gruica - 4 Celebrity Splitska glumica koja se često hvali besprijekornim tijelom fotkala se iz žablje perspektive pa rasplamsala već dovoljno vruće temperature!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene