Ima 57 godina

Ovo je najseksi muškarac 2023. godine, a mnogi se slažu da je predugo čekao na tu titulu: "Bilo je i vrijeme!"

Patrick Dempsey Patrick Dempsey Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick Dempsey - 1 Patrick Dempsey Patrick Dempsey - 9 Patrick Dempsey - 2 Patrick Dempsey - 3 Patrick Dempsey - 4 Patrick Dempsey - 5 Patrick Dempsey - 6 Patrick Dempsey - 7 Patrick Dempsey - 8 +4 Patrick Dempsey Galerija

Časopis People proglasio je Patricka Dempseya najseksi muškarcem 2023. godine.

Holivudski je glumac Patrick Dempsey (57) najseksi muškarac 2023. godine prema izboru časopisa People.

Laskava titula dodijeljena mu je u showu Jimmy Kimmel Live, a voditelj je prije proglašenja sakrio njegovo lice i publika je morala pogađati tko je, postavljajući mu pitanja o njemu.

Je li Patrick Dempsey zaslužio biti najseksi muškarac 2023. godine?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Ključno pitanje glasilo je: "Jesi li ti doktor McDreaamy?", što je Demspeyev lik iz serije "Uvod u anatomiju".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)

"Hvala vam puno", poručio je zatim glumac, a voditelj se našalio i kako je bilo vrijeme da on dobije tu titulu, nakon više od 35 godina glumačke karijere.

"Istina je, svake godine si sve zgodniji", poručio mu je zatim Kimmel.

Patrick se zatim oglasio i u videu koji je objavljen na službenom profilu časopisa People.

"Napokon sam proglašen najseksi muškarcem, na narednih 10 godina. Ne znam zašto bi netko nakon mene trebao dobiti ovu titulu, da vam budem iskren. To je to. Ovo je kraj. Bio je to sjajan niz za People, čestitam vam i drago mi je da ga mogu završiti", našalio se glumac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

"Bilo je i vrijeme", "Čekaj, ovo mu je prvi put?", "Ovaj čovjek je prekrasan i drago mi je da je napokon pobijedio", samo su neke od brojnih pozitivnih reakcija.

Prošle godine titulu najseski muškarca časopis People dodijelio je glumcu Chrisu Evansu.

Inače, Patrick Dempsey u karijeri je ostvario pedesetak uloga, a najviše slave donijela mu je serija "Uvod u anatomiju", u kojoj glumi doktora Dereka Sheparda, odnosno McDreamyja.

Što se tiče njegova privatnog života, od 1987. do 1994. bio je u braku glumicom Rocky Parker, koja je preminula 2014. godine. S trenutačnom suprugom Jillian Fink vjenčao se 1999. godine, a par je zajedno dobio troje djece, kćer Tallulu i blizance Darbyja i Sullivana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 +25 Aleksandra Grdić - 11 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Clementine Poppy De Vere Drummond - 1 Clementine Poppy De Vere Drummond - 2 Clementine Poppy De Vere Drummond - 3 Clementine Poppy De Vere Drummond - 4 +25 Clementine Poppy De Vere Drummond - 5 Celebrity Kći legendarnog supermodela od mame je naslijedila sve najbolje, a ona ju je skrivala od javnosti dok god je mogla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene