Nitko nije znao da su u vezi

Bivši dinamovac iznenadio odlaskom pred oltar, njegova odabranica je donedavno bila s bivšim Severininim suprugom!

Karlo Muhar i Teodora Bjelica - 4 Karlo Muhar i Teodora Bjelica - 4 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Muhar i Teodora Bjelica - 1 Karlo Muhar i Teodora Bjelica - 2 Karlo Muhar i Teodora Bjelica - 3 Karlo Muhar i Teodora Bjelica - 5 Karlo Muhar - 1 Karlo Muhar - 2 Karlo Muhar - 3 Karlo Muhar - 4 Karlo Muhar - 5 Karlo Muhar - 6 +17 Teodora Bjelica - 1 Galerija

Bivši dinamovac Karlo Muhar oženio je srpsku glumicu Teodoru Bjelicu, ona je prije samo nekoliko mjeseci bila sa Severininim bivšim suprugom.

Karlo Muhar, bivši nogometaš Lokomotive, Dinama i zaprešićkog Intera, oženio je srpsku glumicu Teodoru Bjelicu.

Dosad se nisu pojavljivali zajedno u javnosti niti objavljivali fotografije na društvenim mrežama pa je vjenčanje poprilično iznenadilo srpske medije, a mladenka je od našeg nogometaša starija dvije godine.

Novopečeni supružnici svoje fotografije još nisu podijelili, ali neki od njihovih uzvanika podijelili su atmosferu sa svadbe, a sve možete vidjeti u našoj galeriji.

Inače, Karlo je rođen u Zagrebu, a trenutno igra za rumunjski klub CFR Cluj. Od 2014. do 2018. bio je igrač Dinama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlo Muhar (@bampalica)

A njegova nova partnerica još je zanimljivija javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica)

Naime, još prošle godine, Teodora je navodno hodala s bivšim suprugom Severine, Igorom Kojićem.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina komentirala kandidaturu Zorana Milanovića za premijera, evo i koju pjesmu mu je posvetila!

Teodora i Igor kao razlog tog prekida naveli su da nemaju više iste životne interese.

''Igor i Teodora prekinuli su prije nekoliko tjedana. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da Severinin bivši muž nikako nije za nju. S vremenom su krenule nesuglasice te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu'', izjavio je tada blizak izvor za Kurir.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina u topiću priredila feštu za pamćenje, nakratko je zaboravila na bitku koju posljednjih tjedana vodi

Teodora je nedavno govorila za srpske medije kako vjeruje u brak i želi djecu.

''Oduvijek sam vjerovala da moja bajka mene čeka. Vjerujem u brak, vjerujem u ljubav. Maštala sam o dječjim imenima, kao što mašta svaka djevojčica... Voljela bih imati dvoje djece, a vidjet ćemo što će mi Bog dati'', ispričala je o planovima za obitelj, a čini se da su joj se želje vrlo brzo uslišile pa je imala i vjenčanje kakvo si je priželjkivala.

''Priželjkujem intimno vjenčanje u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Papir mi nije toliko važan koliko sam čin u kojem se zavjetuješ partneru na vječnu ljubav'', rekla je tada.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 4 +19 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 5 inMagazin Peco i Silvia prekinuli šutnju i samo za In Magazin ispričali cijelu istinu: ''Ljudi se igraju životima, a zapravo ne znaju što time rade''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Ris - 1 Laura Ris - 2 Laura Ris - 3 Laura Ris - 4 +6 Laura Ris - 5 Celebrity Nova najzgodnija Hrvatica? Preko noći je dobila na tisuće pratitelja i mogla bi pomrsiti račune brojnim influencericama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene