Pogledajte!

Ovotjedna Scena: Pregršt zanimljivih tema!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naša je kamera ekskluzivno bila na tradicionalnoj bijeloj večeri ski kluba Zagreb koji je slavio 95 godina postojanja.

 Bio je to i prvi izlazak Ivice Kostelića u javnost nakon operacije. Ivica je otkrio kako razmišlja o umirovljenju, ali i odgovorio na pitanje ulazili li skoro u bračnu luku. Pogledajte i tko se među uzvanicima nikako ne snalazi na skijama.

Pogledaj i ovo showbuzz Uzbudljiv tjedan Scena ovog tjedna otrkiva tko je Zorica i vodi vas na Severinin nastup na Rujanfestu!

Dizajner prestižnih sunčanih naočala, kojem je među brojnim slavnim klijentima ni manje ni više već i Rihanna, stigao je u Hrvatsku. Mauro Masaroto inače je naše gore list, a iako živi u Australiji i Los Angelesu, svojim domom najradije ističe Rovinj. Uz sve je i veliki promotor hrvatskog turizma i obale. Donosimo vam priču o ovom uspješnom Hrvatu.

Kada je riječ o uspješnim modnim stručnjacima iz Hrvatske, onda ne možemo zaobići ni Simonu Antonović - vizažisticu koja je osmislila aplikaciju za šminkanje za pametne telefone te tablet uređaje. Prva je to takva u svijetU! Aplikacija je na hrvatskom i engleskom jeziku, a ženama nudi mogućnost da se savršeno našminkaju. Više o ovoj inovaciji, čeka vas na portalu Dnevnik.hr.

Mladen Grdović prvi je put otkrio sve o svojem boravku na psihijatriji, problemima s alkoholom te o odnosu sa suprugom Brankicom. U iskrenom intervjuu koji je dao Danielu Delali u Internetskim poslima - imate priliku vidjeti pjevača kakvog dosad niste mogli vidjeti i čuti. Grdović je progovorio i o kobnom 13. svibnju kada mu je supruga pozvala policiju nakon čega je smješten u bolnicu. Sve to možete pogledati i poslušati na portalu Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene