dan za pamćenje!

Osvanula je prva fotka s vjenčanja Josipa Juranovića i njegove Lane, među gostima je bio i svjetski poznati golman!

Josip Juranović i Lana Miholjević - 1 Josip Juranović i Lana Miholjević - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Juranović i Lana Miholjević - 2 Vjenčanje Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 6 Vjenčanje Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 5 Vjenčanje Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 8 Vjenčanje Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 3 Vjenčanje Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 7 Vjenčanje Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 10 Vjenčanje Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 4 Vjenčanje Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 2 Vjenčanje Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 1 +21 Vjenčanje Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 9 Galerija

Na društvenim mrežama osvanula je prva fotografija s vjenčanja Josipa Juranovića i Lane Miholjević, mladencima se zahvalio bend koji im je svirao.

Hrvatski nogometaš Josip Juranović oženio je svoju dugogodišnju partnericu Riječanku Lanu Miholjević.

Na društvenim mrežama sad je osvanula i prva fotografija s vjenčanja, a mladenci su za vjenčanim stolom pozirali sa svojim kumovima. Fotografiju je podijelio bend koji im je svirao, a posvetili su im i poseban opis.

''Zadovoljstvo nam je bilo biti dio svadbene priče naših mladenaca Lane Juranović i Josipa Juranovića, hrvatskog nogometnog reprezentativca, brončanog iz Katra 2022. Hvala vam na ukazanom povjerenju i želimo vam obilje Božjeg blagoslova, puno sreće, ljubavi i naravno našem Josipu mnogo sportskog uspjeha te da se u Njemačkoj na Euru okiti zlatom!'' napisali su iz Grupe Neretva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐍𝐄𝐑𝐄𝐓𝐕𝐀 (@grupaneretva)

Bend je također podijelio i dio atmosfere s fešte, a otkrili su kako je Juranoviću na vjenčanju bio i svjetski poznati golman Joe Hart, engleski vratar i Juranovićev bivši suigrač.

Kako je izgledao prvi ples otkrila je menadžerica naše reprezentacije Iva Olivari, a fotografije pogledajte OVDJE.

Međutim, na njihovoj fešti nisu bili Josipovi suigrači iz naše reprezentacije. Ostali su u Rijeci gdje su započele pripreme za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Juranović je zbog posebnog povoda dobio slobodan dan, ali već danas mora se vratiti u kamp.

Josip i Lana zajedno su već pet godina. Upoznali su se preko prijatelja u Splitu dok je on igro u Hajduku, a ona je studirala. U Splitu su se i zaručili prije dvoje godine, a Josip je Lanu zaprosio tijekom proslave njezine prvostupanjske diplome, uz buket ruža i tortu na kojoj je pisalo ''Marry Me'' te, naravno, prsten.

Prošle godine oženili su se kod matičara, a sad su to odradili i u crkvi.

Pogledaji ovo In Magazin: D'Knock & Jay - 3 inMagazin Jelena Juranović imitirala poznate Hrvate i otkrila kakvu je spačku priredila suprugu!

Pogledaji ovo Josip Juranović i Lana Miholjević Celebrity Josip Juranović veliku je pobjedu nad Brazilom proslavio u naručju zaručnice, za koju je odmah znao da je ona prava

Pogledaji ovo Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 2 Celebrity Ponos i suze radosnice na licima ljepših polovica brončanih Vatrenih: Pogledajte koga su emocije najviše ponijele!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Klasnić - 4 Ivan Klasnić - 3 Ivan Klasnić - 1 Ivan Klasnić - 2 +20 Ivan Klasnić - 6 Celebrity Našeg bivšeg Vatrenog danas ćete jedva prepoznati, no unatoč teškoj borbi koju je prošao ne odustaje od onog što najviše voli

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna na Instagramu - 2 Baby Lasagna na Instagramu - 1 Baby Lasagna na Instagramu - 3 Baby Lasagna - 2 +26 Baby Lasagna - 5 Celebrity Lasagna objavio video koji je sve nasmijao do suza, ovako se njegov bubnjar snašao za parking u Zagrebu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene