najpoznatiji glas u hrvatskoj

Jelena Juranović imitirala poznate Hrvate i otkrila kakvu je spačku priredila suprugu!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: D'Knock & Jay - 7 In Magazin: D'Knock & Jay - 6 In Magazin: D'Knock & Jay - 5 In Magazin: D'Knock & Jay - 4 In Magazin: D'Knock & Jay - 3 In Magazin: D'Knock & Jay - 2 +0 In Magazin: D'Knock & Jay - 1 Galerija

Vjenčanje su najavili prvi singlom "Ljubav najbolje zna". Pet godina kasnije D'Knock i Jay godišnjicu braka slave novim singlom "Stvorena za ljubav" . Kako zvuči kad Jelena Juranović imitira poznate Hrvate, ali i koju je spačku priredila suprugu Darku, saznala je naša Anja Beneta za IN magazin.

"Svaka je žena stvorena za ljubav i svaki muškarac. Svi mi težimo tome da u životu budemo voljeni, nezamjenjivi i kako kažu stihovi u našoj pjesmi: 'Ja ne želim biti druga, želim biti jedina.' Poanta je u tome, čim si drugi, to vjerojatno nije to", govori Jelena Juranović. 

"Ne treba gubiti vjeru u ljubav i na taj način stvarati negativistički pristup, to je sve bezveze, ništa od toga, i pristati na neke polukompromise, jer kad imaš stav da te čeka ono najbolje, to je onda to", govori Darko Juranović. 

Kao i u tri prethodna, i ispod novog singla sa snažnom porukom stoji Jelenin i Darkov autorski pečat.

"Kada se radilo na tim nekim kosturima, imao sam želju da zadržimo naš stil, a da opet uključimo aktualne pop sound elemente, čvrsti beat, čvrste bass linije'', priča Darko. 

"Uključili smo čak i live gudače i to je dalo poseban štih pjesmi'', dodala je Jelena. 

I Jelena i Darko već su se dokazali kao odlični glazbenici. Darko je kao nekadašnji član E.T.-ja postavio nove standarde u hrvatskoj glazbi. Pošlo mu je za rukom surađivati s kraljicom house glazbe Barbarom Tucker, legendarnim Simple Mindsima i Simply Redom. Jelena je pak bila vokalna pratnja većem dijelu hrvatske i regionalne estrade, a čak četiri puta popela se na eurovizijsku pozornicu.

"Bila sam četiri puta na Eurosongu kao prateći vokal predstavnicima triju država, dva puta za Hrvatsku, jednom za BiH i jednom za Sloveniju", priča.

Njezin glas danas se krije iza mnogih reklama, a posudila ga je i omiljenim likovima iz crtića. Nimalo ne čudi da je zbog toga zaradila laskavu titulu "najpoznatijeg glasa u Hrvatskoj". I imitacije poznatih osoba idu joj kao od šale.

Jelena imitira Miju Kovačić:

''Danas u 17:25 IN magazin donosi. D'Knock i Jay objavili novi singl. Fifty Cent oduševio u rasprodanoj zagrebačkoj Areni. Čekaj, Mia! Haha, pusa curama u IN magazinu!''

A možda vam i ovaj glas zvuči poznato?

"Čuj stari, imaš kaj sitnog?" glumi scenu s Darkom iz Nad Lipom. 

Zbog svojih izuzetnih mogućnosti glasovne transformacije Jelena je često zezala prijatelje glumeći da je netko drugi. Na foru je pao i Darko.

''Glumila sam gospođu koja ga zove da mu moraju isključiti struju'', govori Jelena.

Bračni par kojem nikad nije dosadno petu godišnjicu braka proslavio je na omiljenom Bledu, gdje su se i zaručili. Ni ove godine nisu propustili ljetno sanjkanje.

''Ovih ludih vožnji nije me nimalo strah, ali zato se bojim svih mogućih insekata, a najveći neprijatelji su mi smrdljivi martini. A pored jastuka, osim Darka, obvezno je i moj električni reket protiv letećih insekata'', priča Jelena.

''Pazi koji kontrast, ja spavam uz sve moguće bube i insekte, čak i potrese, dok se, recimo, bojim visine. Tako da je na ljetnom sanjkanju Jelena bila moj instruktor, ona je adrenalin junky'', otkrio je Darko.

Par stvoren za ljubav uskoro će objaviti i album prvijenac.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene