Nova godina, nove odluke

Ornela Vištica pronašla način kako zadržati formu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sport i zabava sjajan su način za skidanje nakupljenih kilograma. Nakon nove godine odluka mnogih je krenuti put rekreacijskih dvorana.

Nova godina, nove odluke. Vratiti se rekreacijskim aktivnostima nakon nekoliko mjeseci ili čak nekoliko godina poprilično je teško, no učestalo je u vrijeme siječnja.

Pogledaj i ovo Ornela Vištica, Boris Svrtan i Tarik Filipović Poslala i važnu poruku Ornela Vištica pozitivna na koronu, opisala kako se osjeća ovih dana, a obožavateljima jedna stvar nikako nije promakla

Ornela Vištica živi u petoj brzini na relaciji Zagreb - Mostar - Beograd

Funkcionalni treninzi u posljednje su vrijeme veliki hit, a ne svode se više na klasičan aerobik pa na njih dolaze muškarci i žene. 'Novogodišnja je odluka mnogih da krenu ponovno ili ispočetka na treninge. Neki ostanu, jest da je to mali postotak ljudi, a neki vrlo brzo odustanu. Samo je bitno tih prvih 15 dana izdržati, postaviti si neki cilj', rekla je trenerica Suzana.

Glumica Ornela Vištica pronašla je poseban oblik rekreacije - jahanje! U kobilu Alisu zaljubila se još na snimanju 'Larinog izbora'.

'Budući da se radi o dosta velikom konju ljudi se prepadnu, no međutim, kad me gospodin Petrović popeo prvi put na konja onda je strah nestao', rekla je lijepa glumica.

'Bitno je da čovjek nađe neki način opuštanja i rada na sebi. Mislim da je to bitno pa čak i ona mala upala mišića ako se dogodi, lako se preboli', savjetuje Vištica.

Osim rekreacije, potrebno je ukloniti i otrovne tvari iz organizma. A koji su stari narodni recepti najbolji - pogledajte u prilogu Scene.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene