pjesme sa zadnjeg koncerta

Emotivno sjećanje na Massima: Udovica glazbenika okupila mali krug velikih ljudi koji su pjevali njemu u čast!

Koncert u sjećanje na Massima Savića Koncert u sjećanje na Massima Savića Marko Lukunić/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert u sjećanje na Massima Savića - 1 Koncert u sjećanje na Massima Savića - 2 Koncert u sjećanje na Massima Savića - 3 Koncert u sjećanje na Massima Savića - 4 Koncert u sjećanje na Massima Savića - 5 Koncert u sjećanje na Massima Savića - 6 Koncert u sjećanje na Massima Savića - 7 Koncert u sjećanje na Massima Savića - 8 Koncert u sjećanje na Massima Savića - 9 Koncert u sjećanje na Massima Savića - 10 +15 Koncert u sjećanje na Massima Savića - 11 Galerija

Održan je koncert u sjećanje na Massima Savića na kojem su izvedeni hitove koje je pjevao na svom posljednjem velikom nastupu.

U Zagrebačkom klubu Lauba održan je koncert u sjećanje na Massima Savića pod simboličnim nazivom "Mali krug velikih ljudi".

Na koncertu su nastupili Nina Badrić, Neno Belan, Matija Cvek, Sergej Ćetković, Ivan Dečak, Dino Jelusić, Meritas i Vanna, a izveli su hitove koje je Massimo pjevao na svojem, nažalost, posljednjem koncertu, prošle godine u zagrebačkoj Areni.

Snimke s Massimova zadnjeg koncerta prikazivale su se na velikom ekranu u Laubi, dok su pjevali njegove kolege, a sve je bilo nabijeno emocijama.

Koncert je organizirala Massimova udovica Eni, s kojom je bio u braku 30 godina.

Podsjetimo, Massimo je preminuo 23. prosinca 2022. godine nakon kratke i teške bolesti. Tužnu vijest objavile su njegova supruga i kći, a pjevač je sahranjen na Gradskom groblju Zadar.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja +25 Iris Livaja Nekad i sad Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene