Nitko nije slutio

Posljednja fotografija tragično stradale glumice otkrila što je radila samo 20 minuta prije stravične nesreće, ovo je baš tužno

Anne Heche Anne Heche Glass Hair/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche Anne Heche Anne Heche i Ellen DeGeneres Anne Heche - 6 Anne Heche - 3 Anne Heche - 4 Anne Heche - 5 Anne Heche - 5 Anne Heche - 2 Anne Heche - 3 +15 Anne Heche - 4 Galerija

Objavljena je posljednja fotografija Anne Heche, nastala tek dvadesetak minuta prije stravične nesreće koju je doživjela.

Američka glumica Anne Heche pozirala je nasmiješena samo 21 minutu prije nego što je doživjela stravičnu prometnu nesreću nakon koje je nažalost preminula.

Pogledaj i ovo Anne Heche - 4 ispunit će joj posljednju želju Tužne vijesti iz Hollywooda: Gubi se svaka nada za glumicu koja je stradala u teškoj nesreći, obitelj se već oprašta od nje

Posljednja fotografija 53-godišnje Anne otkriva da je prije nesreće posjetila frizerski salon Glass Hair, a vlasnik je na Instagramu podijelio njezinu fotografiju otkrivši da je kupila periku od 125 dolara, te je opisao kao ljupku osobu.

"Tako sam danas upoznao Anne Heche, nasumično je kupila crvenu periku kod mene", napisao je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glass Hair Design (@glasshair)

Samo sat vremena nakon što je objavio fotografiju, njegov je pretinac s porukama bio preplavljen porukama jer se saznalo da je Anne u kritičnom stanju i da je hitno prebačena u bolnicu.

"Želimo zahvaliti svima na lijepim željama i molitvama za Annein oporavak i zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills. Nažalost, zbog svoje nesreće, Anne Heche pretrpjela je tešku anoksičnu ozljedu mozga i još uvijek je u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti. Anne je imala veliko srce i svojim je velikodušnim duhom dirnula svakoga koga je srela. Više od svog izvanrednog talenta, širenje dobrote i radosti vidjela je kao svoj životni posao - posebno pomicanje igle za prihvaćanje onoga koga volite. Bit će zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog svoje svjetlosti'', piše u izvještaju koji je objavila glumičina obitelj.

Podsjetimo, prošlog je tjedna Anne doživjela tešku prometnu nesreću. Sa svojim automobilom zaletjela se u garažu te je zbog siline udarca došlo do požara na automobilu i cijeloj kući. Glasnogovornik policije Los Angelesa rekao je u ponedjeljak da se uzrok i okolnosti nesreće istražuju.

"U ovom trenutku, ona je u ekstremno kritičnom stanju", rekao je tada, dodajući da Heche "ima tešku ozljedu pluća zbog koje je na mehaničkoj ventilaciji i opekline koje zahtijevaju kiruršku intervenciju".

Najcrnji scenarij stigao je na kraju, a glumica će ostati zapamćena po sjajnim ulogama, ali i tužnom životu koji je živjela.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 5 +29 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Pomno je odabrala što će obući ispod haljine koja ne skriva ništa, a kad se okrenula pokazala je svu svoju raskoš!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Vrijedilo je čekati 13 godina: Severina u prozirnoj haljinici u Opatiji priredila spektakl za pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene