Zora Dubrovačka

Romantiku na setu kvari samo - kiša!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novi život junaka Zore dubrovačke donosi uzbuđenja koja će vas ostaviti bez daha! Ne propustite početak nove sezone već danas.

Godina je 1996. Iako je prošlo 5 godina od bjega Maris i Judite iz Dubrovnika, Rocco i dalje progoni Maris u snovima. Također, Maris brine Magdalenino pismo iz kojeg saznaje da je teško bolesna. Maris donosi tešku odluku: vraća se u Dubrovnik, gdje u tajnosti posjećuje bolesnu Magdalenu.

Pogledaj i ovo showbuzz Kraj 1.lipnja Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo

Šokirana je njenim stanjem, ali i činjenicom da Jana uopće ne brine o bolesnoj majci. Kako bi ispunila Magdaleninu želju da još jednom vidi svoju kćer, Maris odlazi u vilu Menčetić, gdje ju šokira prizor Borisa i Jane u strastvenom zagrljaju.

'Udajem se po treći put, al ovaj put će završiti sve dobro

Amar Bukvić koji glumi Borisa, o snimanju strastvenog zagrljaja s kolegicom Ivanom Horvat, kaže: 'Te su scene uvijek nekako drugačije od ostalih, ali ne predstavljaju mi nikakav problem. Sa svim kolegicama sam uvijek to profesionalno odradio. Teže bi mi bilo jedino ako partnerica pri snimanju takvih scena ne bi imala profesionalni pristup. S Ivanom zaista jako dobro surađujem od samog početka, pa smo dobro i s lakoćom odradili sve scene.'

Prema svemu sudeći, snimanje romantičnih scena prije će biti otežano vremenskim prilikama, nego pristupom glumaca. Tako je jedna romantična scena na otvorenom moru kod Krka ipak odgođena zbog kiše.

No, nastavimo s radnjom prve epizode nove sezone: Adela se vraća u Grad kao redovnica. Provela je pet godina u samostanu u Španjolskoj, a vraća se po nalogu reda kako bi predala darovnicu kojom samostanska zgrada ostaje bolnica i nakon rata. Na svečanosti predaje, svi očekuju proglašenje novog ravnatelja klinike. Filip se raduje promaknuću, ali se iznenadi kad umjesto njega ravnateljica klinike postaje Deša. No, Filipa i Dešu mori još veći problem... već godinama Deša ne može zatrudnjeti.

Nakon pet godina provedenih na ratištu, Maro se vraća u Konavle u obnovljenu obiteljsku kuću, gdje ga čeka još veće iznenađenje. Matija se vratila iz Njemačke! Povratkom u Konavle, Maro shvaća da se jedino na svojoj zemlji dobro osjeća te, na opće oduševljenje, objavi obitelji da ostaje s njima u Konavlima. Usprkos sveopćem veselju, obitelj shvaća da Maro nije prebolio Juditu, a Dijana priznaje Matiji koliko je zabrinuta za Mara te Matija shvaća da je Judita zabranjena tema.

I dok Mara mori uspomena na Juditu, Matija ga vidi kako gleda njeno neotvoreno pismo. Matija želi uzeti pismo i sama ga pročitati, ali Maro ju uhvati u krađi.

Ines Bojanić nam je pak priznala kako joj je izuzetno drago što može biti dio Zore dubrovačke. 'Kako jedno vrijeme nisam bila u prilici posvetiti se poslu jer sam zasnivala obitelj mislila sam da će mi trebati malo više vremena za uploviti u ovaj posao, ali imam dojam kao da nisam nikad ni otišla. Zahvaljujem produkcijskom timu što mi je poklonio povjerenje koje ću nadam se opravdati na obostrano zadovoljstvo.' – izjavila je glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene