Ma bomba!

Sićušni ili premali badić Nives Celzijus? Kako bilo, raskošnim oblinama malo fali da ne poispadaju iz ovih krpica!

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 5 +21 Nives Celzijus - 4 Galerija

Nives Celzijus prethodnom objavom obećala je pratiteljima da malo pauzira od badića, no ipak nije izdržala.

Nives Celzijus objavila je priču na Instagramu u kojoj je svojim pratiteljima pokazala kako joj stoji novi badić.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Dvodijelni srebrni badić posebnu pažnju usmjerio je na njezine bujne grudi, koje su se jedva ugurale u minijaturni gornji dio, a donji dio tangica sjajno je naglasio zategnutu stražnjicu.

Nezamijećeno nisu mogle proći ni njezine tetovaže, koje krase ovu fantastičnu figuru. 

Objavila je i fotografiju u istom badiću gdje zavodljivo pozira na balkonu, a preko njega odjenula je kožnu srebrnu jaknu te stavila sunčane naočale na glavu.

"Povratak u badić", dodala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ljeto zoveš", "Bomba", "Super kao i uvijek", "Samo sunce ne može odoljet da te ne obasja", glasili su neki od brojnih komentara.

Prije toga na profilu je objavila fotografiju u crvenoj kratkoj haljinici s detaljima cvijeća, u kojoj je otkrila kako trenutačno ima pauzu od objavljivanja fotografija u badićima, no čini se kako to ipak nije ispoštovala.

"Lagani predah od bikinija", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)


Atraktivnu Nives trenutačno gledamo u hit-seriji "Kumovi" kao fatalnu Iris, koja svojim dolaskom u Zaglave unosi komplikacije u živote glavnih likova.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Roser - 3 Natalie Roser - 2 Natalie Roser - 1 Natalie Roser - 10 +9 Natalie Roser - 7 Celebrity Nevidljivi badić koji je nosila ova zgodna plavuša stvorio je pravu pomutnju na plaži, evo zašto je zbunila sve prisutne!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica pokazala bujnu stražnjicu nasred ulice u Miamiju, a zbog ovakvih je izdanja i postala svjetska senzacija!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene