ne viđamo ga često!

Bivši Vatreni pokazao čime je osvojio neke od najpoželjnijih Hrvatica, na njegov šarm pala je i Livajina Iris!

Nikola Pokrivač Nikola Pokrivač Ivana Ivanović/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Pokrivač - 1 Nikola Pokrivač - 2 Nikola Pokrivač - 3 Nikola Pokrivač i kći Nika Nikola Pokrivač i Iris Rajčić Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač +14 Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Galerija

Nikola Pokrivač privukao je pažnju na jednom ljetnom partyju u Trogiru, a mi smo se prisjetili njegove ljubavne prošlosti.

Nogometaš i bivši Vatreni Nikola Pokrivač prisustvovao je jednom ljetnom partyju u Trogiru, gdje je svojim dolaskom privukao veliku pažnju.

Nikola je nosio usku bijelu majicu, kroz koju se naziralo njegovo isklesano tijelo, a pažnju su plijenile i njegove mišićave ruke ukrašene brojnim tetovažama.

Nikola je na party došao sam i nije poznato postoji li u njegovu životu trenutno netko poseban, no zato je prije često punio medijske stupce svojim ljubavnim životom.

Nikola s bivšom suprugom Katarinom, s kojom je bio u braku od 2014. do 2018. godine, ima osmogodišnju kćer Niku.

Prije nego što se oženio, bio je u kratkoj vezi s manekenkom Iris Rajčić. Njih dvoje viđali su e 2012. godine, a iako su potrajali svega dva mjeseca, brzo su započeli zajednički život, pa je Nikola nakon prekida morao iseliti iz stana u Zagrebu u kojem su živjeli u Zagrebu.

Iris je svoju sreću pronašla s Markom Livajom, za kojeg se udala u svibnju prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu.

Iza Nikole je i veza s radijskom voditeljicom Ecijom Ivušić, koja se također brzo nakon njihova prekida skrasila s bubnjarom benda Pravila igre, Goranom Beloševićem, za kojeg se udala u rujnu prošle godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić i Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari se držala za ruke s majkom mladog hajdukovca, a pored raskošnih oblina teško ih je bilo gledati u oči!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene