'Nije sve u lovi'

Nemamo često priliku vidjeti - Hrvatski glumci u ljubavnom klinču!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U hrvatska kina uskoro stiže domaći triler 'Nije sve u lovi'.

Producentska kuća Interfilm i distributer Continental film koji stoje iza drugog najgledanijeg domaćeg filma od ostamostaljenja Hrvatske, 'Svećenikova djeca' (skoro 160 tisuća gledatelja u kinima) za točno mjesec dana predstavit će novi kino hit. Riječ je o napetom trileru redatelja Darija Pleića, 'Nije sve u lovi' koji u kino distribuciju kreće 31. listopada!

Pogledaj i ovo Iva Jerković, glumica je li moguće oprostiti nevjeru? Krize, preljubi i tajne uspješnog braka: Naše glumačke zvijezde odgovarale su na vruća pitanja!

Film 'Nije sve u lovi' je triler koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način.

Glavne uloge u filmu ostvarili su Sara Stanić (Ines), Marko Cindrić (Robi) i Nikša Butijer (Marko). 'Nije sve u lovi' nastao je kao nezavisan film u produkciji Interfilma, svoju je svjetsku premijeru imao ovog ljeta na filmskom festivalu u Puli, a također je prikazan i u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara.

Intrigantni triler 'Nije sve u lovi' 31. listopada stiže u domaća kina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene