SADA ZNAMO

Otkrila zašto je pljeskala kao tuljan: ''Bilo je jako neugodno''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nicole Kidman konačno je objasnila razlog njezine bizarne tehnike pljeskanja.

Nakon što je Nicole Kidman postala predmet ismijavanja na dodjeli ovogodišnjih Oscara zbog svog čudnog pljeskanja, konačno je otkrila pravi razlog bizarne tehnike. U intervjuu koji je dala za radio postaju KIIS FMs filmska zvijezda priznala je kako nije htjela uništiti skupocjeni nakit koji je tada nosila, piše Mirror.

Pogledaj i ovo Antonia Kidman - 19 Vidite li sličnost? Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

''Bila sam potpuno prestravljena da ću ga oštetiti'', kazala je Nicole i dodala kako joj nije bilo nimalo lako. ''Bilo je jako neugodno i mislila sam, Bože, zaista želim pjeskati. Nisam željela samo sjediti tamo s rukama u krilu. Sigurno bi se svi pitali zašto ne plješčem, a to bi onda bilo još gore, zar ne?'', pravdala se Nicole.

''Zato je izgledalo tako kako je izgledalo i bilo je jako teško jer je prsten ogroman, skup i predivan. No, nije moj i zato sam se bojala da ću ga oštetiti'', priznala je Kidman. Dijamantni prsten Harry Winston koji je slavna glumica tada imala na ruci ima 119 karata.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene